Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintőképernyő+WiFi egy 14...

Érintőképernyő+WiFi egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen, a ,,menőzésen'' kívül mi szüksége lehet egy 13-14 éves gyereknek 70-80 ezer forintos érintőképernyős telefonra, amiben WiFi is van? Valaki tud rá épkézláb választ adni vagy csak nekem ennyire magas?!
2010. ápr. 27. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
kb ugyan arra tudja használni amire te is. nagyobb városokban van ingyenes wifi amire fel tud menni megnézni a híreket, youtubézni, iwiwezni vagy amit akar... Sőt ha érdekli a programozás akár arról is olvashat a neten... Haszna abból sincs ha vesznek 1 100 ezer ft-s tv-t vagy 1 2 millió forintos autót amivel csak vásárolni járnak arról még sem kérdez senki...
2010. ápr. 27. 21:08
 12/22 anonim válasza:
100%

Anno 14-évesen nekem még telefonom sem volt :) Amikor meglett az első 17 évesen akkor pedig a legalapabb alcatel kihúzható antennál csak telefon és sms-re :) Még hívószámkijelzés sem volt.

Most tavaly sajnos már bekellett ruháznom egy Wifis érintőképernyős mobilra de csak a munka miatt használom :) Mellette van egy alap nokia ami tud telefonálni és smst fogadni küldeni :)

2010. ápr. 28. 02:34
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
zenét hallgatni, filmet nézni,netezni.........meg am is attól ha csak sms-re meg hívni kell attól még lehet egy jobb telefonom nem??
2010. ápr. 28. 13:24
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Te jó ég! 14 éves gyereknek szerintem a 30e Ft is sok! Az első telefonomat 15 éves koromban kaptam (azt is azért, mert koleszos lettem), egy agyonb.szott féltégla volt. A gyereked meg vegyen menőzős telefont majd az első nyári munkájából!
2010. ápr. 28. 14:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
én 14 éves vagyok és a szüleimtől egy google nexus one-t kaptam, tudok vele netezni mert van router-ünk fotózni és tök jó képeket csinál,zenét halgatni,meg még egy csomó mindent és én nem menőzök vele.
2010. ápr. 28. 15:37
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Majd ha egy hónapig napi 9 órában végez diákmunkát, vehet magának olyan telefont, amilyent akar.

Nekem 14 évesen lett telefonom, egy nokia 3410-es azt hiszem. Aztán egy 5000 forintos SE W200i. Tökéletes telefon egy 13-14 évesnek.

Idén ment tönkre, ezért vettem én is egy érintőképernyős - wifis HTC Hermes 300-at 20'000-ért, saját pénzből. Az érintőképernyővel igazából csak a baj van, annyi előnnyel nem jár, mint amennyi hátránya van. A wifi tényleg jól jön néha, na de 13-14 évesen még alig e-maileztem... "youtubézni" meg "iwiwezni" telefonról felesleges.

2010. ápr. 28. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

én a 20:25 ös vagyok

Én nemrég vettem egy wifis telefont igaz nem érintőképernyős de azóra napi 2-3 órát folyamatosan a kezembe van napi 2-3 fényképet is csinálok vele zenét hallgatok rajta filmet nézek játszok rengeteg játékkal internetezel szinte alig telefonálok és smsezek vele jól el vagyok vele. Az előző telefonom egy egyszerű telefon volt azt alig használtam mert alig tudott valamit. A fiataloknak a telefon nem telefon már inkább kézi számítógép és szórakoztató központ. De még mindig azt mondom hogy inkább egy használt sima kialakítású wifis telefont vegyen jóval olcsóbb és szerintem az is tökéletes lehet neki aztán majd 1-2 év múlva meg vegyen egy használt érintőset

2010. ápr. 28. 20:43
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
15:37 nexus one? szüleid jó szegények lehetnek
2010. ápr. 29. 17:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hümm.Én 14 éves vagyok,van egy Samsung Galaxy Spicám,nem tudom ismered e.

Iskolában lyukas (és/vagy unalmas) órán fellépek WiFire,felnézek Facebookra,kedvenc blogaimat olvasom.

Tanulásnál sajnos egyre gyakoribb szükség van az internetre.De mire bebootol a gépem,addig megette a fene az egészet.Inkább felnézek vele WikiPédiára.

Ha sok a szabadidőm és otthonvagyok,programokat öltök le hozzá,és van,hogy inkáább csak felmegy Android Marketre Wifivel aztán hadd szóljon.

NEm mondom,hogy nem lennék meg nélküle,de én így döntöttem,egy évig spóroltam rá és nem bántam meg.Kielégítő válasz?

14/F

2010. máj. 7. 17:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

17:34 vagyok.

Ja és nem érte meg megvenni,de ezt ne mondd el senkinek :)

2010. máj. 7. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!