Érintőképernyő+WiFi egy 14 évesnek?
Ha koleszos lenne akkor megérteném, de akkor meg minek olyan drága telefon?80-ért már netbookot simán lehet venni.Nekem 30ezres telefonom van, bőven megfelel, sőt..
15/F
2010. ápr. 27. 20:21
nekem nincs ilyenem,több mint 1 havi fizum kellene rá...
pedig én ki tudnám használni,de sajnálo rá a pénzt...
ők nem tudják értékelni,anyuci meg apuci megveszi nekik...
2010. ápr. 27. 20:21
3/22 A kérdező kommentje:
A 13-14 éves korosztály válaszait is várom. Én rendszergazda vagyok, mégsincs WiFi-s telefonom. Kíváncsi vagyok, egy 14 éves korú gyerek mire használná a telefonon a WiFi-t.
4/22 anonim válasza:
menőzésen kívül azért kell, hogy az olyan nagyok szemébe mint én vagy te, igazi s*ggfejnek tűnhessen:)
nekem a kedvencem mikor nem telefonnal, hanem iylen zsebszámítógéppel nyomul érintőképernyővel, vékonykeretes tégla szemüvegbe takony 14 éves fejjel.
2010. ápr. 27. 20:25
Hát nem tudom szerintem inkább vegyen használtan egy sima kialakítású wifis telefont már 30 000ft körül kapni amikor én az ilyet iskolába vittem "vagányabb voltam" mint egy másik gyerek akinek érintőképernyős telefonja van
2010. ápr. 27. 20:25
Én kaptam fatertól ajándékba 1 érintőképernyős,wifis nokiát de nekem nem kellett ezért odaadtam a 13 éves húgomnak. Nem tudom mit a jó egy ilyen telóban,de ha valaki erre akarja költeni a pénzét hát tegye...
2010. ápr. 27. 20:29
7/22 anonim válasza:
az elsőnek üzenem, hogy én még 30 ezret is sokallok egy TELEFONRA, én egy 3110c-t vettem, és tökéletesen elküldi az sms-t és hívni is ugyan olyan tökéletesen hív mint egy másik is, ja és memória kártyával is bővíthető, és ezzel ki is merítettem egy telefon fogalmát... a többire ott az mp3, i-pod, és a notebook...
2010. ápr. 27. 20:31
8/22 A kérdező kommentje:
A telefonnal való vagyánykodás miért jó? Nem tudom, nálatok nem történt még olyan, hogy a hátrányos helyzetűnek megtetszett a telefon, és határozatlan időre kölcsönvette? Nekem is megfelel a 30 forintos ericsson, mert azt adták ennyiért az előfizetéshez. Telefonálni lehet vele, SMS-t is lehet(ne) vele küldeni, még wap is van rajta, de minek? Nekem nem szívja le a pénzt a kártyáról ha felmennék vele az internetre, de egy 13 évesnek biztos előbb utóbb lefogy a kártyája. Feltöltőkártya, meg érintőképernyő? Nekem egy kissé drágának tűnik, a 3000 ft-os feltöltőkártyához képest.
attól mert egy 14 évesnek érintőképernyős wifis telefonja van nem jelenti azt h menősködni akar vele.... lehet h nektek elég hívni meg sms-t írni nekünk nem..... és igen...nekem is érintőképernyős nem olcsó telefonom van...mégsem menősködök vele...nem reklámozom h nekem mim van....
énis láttam már hogy vki menősködik a telefonjával..nem kell ahhoz drága teló.... és nem kellene áltAlánosítani...
2010. ápr. 27. 20:53
10/22 A kérdező kommentje:
23:53:
Le tudnád írni értelmesen, hogy pl. neked, 14 évesen mi nélkülözhetetlen egy telefonból? SMS-en és telefonáláson, valamint a játékokon kívül még mire tudod használni?
Kapcsolódó kérdések: