Érintőképernyő-csere?
Figyelt kérdés
Kicserélik az X10 mini pro-m érintőképernyőjét egy SE szervizben,ha beviszem?Fizetnék érte természetesen.Egyáltalán létezik ilyen?2011. aug. 23. 22:57
1/7 Robii77 válasza:
nem. csak olyan lehetőség van, hogy gombokat adsz a szolgáltatásért.(Én már csak tudom nekem is x10em van, hónapokig dolgoztam a sok gombért:S)
3/7 A kérdező kommentje:
Én sem értem (:
2011. aug. 23. 23:09
4/7 Danee502 válasza:
1. válaszoló viccelt..
Gomb, ami a ruhán van. :)
Elvileg ki kell cserélniük. Hiszen fizetsz..
De nemtudom 100%-ra.
5/7 anonim válasza:
szőkék vagytok?:DDDDDDD
Már maga a kérdés egy orbitális sötétség,miért ne cserélnék ki egy szervizben??? tudod a szerviznek ez a funkciója,megjavitja ,kicseréli ami elromlott.
Fizetni meg ,ha nincs garanciád akkor kell,leszarják,hogy neked természetes e vagy sem:D:D:D
És mondok még egy furcsaságot,a fejed beszorult a két füled közé,nézd csak meg a tükörben!
6/7 anonim válasza:
hah oks:d és igen én szőke vagyok xd
7/7 anonim válasza:
Sok film található a videó megosztókon is, pl: itt is egy Xperia-t szednek szét. Igaz ez ha jól látom X8 viszont a szerkezet szinte ugyan az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!