Iphone 6S jó vétel?
166 ezerért találtam 32 gb-ost. Olyanok véleménye érdekel, akiknek van/volt, mennyire elégedettek, szeretik-e, milyen típushibák vannak, ha vannak, mit nem szeretnek benne, a tartozékok mennyire bírják, home gomb nem megy-e tönkre hamar, mennyi marad szabadon a 32 gigából.
Összességében megéri-e hosszútávra?
Nemrég vettem egy Lumia 650-et, de csalódás volt a régi 520-am után, androidot nem szeretnék.
Fontos, hogy gyors és gördülékeny, letisztult és egyszerűen kezelhető legyen.
Az most jelenleg a legfrissebb?
Mi a rossz benne?
Jellemzően azok szidják az iphoneokat, akiknek sose volt iphonejuk. Az, hogy milyen szándékból, esetleg irigységből, részletkérdés. A lényeg, hogy nem szabad az ilyen emberek véleményére adni, mert nem hasznos vélemények.
Ez egy prémium kategóriás telefon, semmi rossz nincs benne, kiválóan optimalizált, sokáig támogatott.
Második vagyok, és nem, nem azért szidom.
A telefon működik, soha nem fagy, a rémhírek ellenére 2 év használat után sem tört darabokra, pedig kapott már rendesen.
Amit gyűlölök benne, azok az állandó (automatikus) frissítgetések. Utálom, hogy nem kérdez rá egy alkalmazás frissítésére (nem tudom, hogy a többi oprendszeres hogy van ezzel.. :D ), és utálom az új oprendszert is. Szerintem gusztustalan. Megszoktam egy sémát, ne változtatgassanak rajta folyton, jó volt az úgy... Hosszú távra megéri venni iphonet, mert nem megy tönkre -és ha nálam nem, akkor senkinél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!