Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri így iphonet venni? Lent

Megéri így iphonet venni? Lent

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudom biztos van sok ilyen kérdés, hogy megéri e iphonet venni, de most az egyedi esetemet szeretném leírni.

Szóval az a helyzet, hogy szeretnék új telefont venni, de már régóta használok andoridosat és szeretnék valami újat kipróbálni, ezért gondoltam az iphonera.

Viszont szoktam könyveket is olvasni pdf formátumban, amit úgy töltök le külső forrásból és ezt az IOS nem nagyon engedi. Ezt, hogy oldhatnám meg? Gépről ezeket ugyanúgy át lehet tenni, mint ahogy a zenéket áthúzom az ituneson keresztül, vagy felejtsem el? Igazából ez lenne az egyik legfontosabb, mert a zenéket úgyis megoldanám, csak ez a dolog problémás kicsit.

A másik ide kapcsolódó kérdésem az online filmek lennének, pl.: mozicsilag stb

Ezek mennek rajta ugyanúgy, mint androidon, vagy ez is másképp van?

Előre is köszi a válaszokat

2016. júl. 21. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A filmek ugyan úgy fognak menni
2016. júl. 21. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a weblapok, és a filmek ugyan úgy mennek, mint Androidon.

De a könyveset nem tudom.

2016. júl. 21. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Most felmentem a mozicsillagra (életemben először), de őszintén szólva még Chrome-ban sem találom, hol lehetne magát a filmet megnézni. Gondolom valamilyen bővítmény nincs fent nálam, így az iOS-en sem fog menni (mert ott nincsenek bővítmények).

PDF-fel viszont nem lesz gond, iTunes-szal be tudod másolni az iBooksba.

2016. júl. 21. 23:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért andoridon se egyszerű, mert rengeteg reklámot zárok be, meg itt is kér bővítményeket, de valahogy mindig sikerül valamelyik lejátszóval elinditani.
2016. júl. 21. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sok pdf és ebook könyvet olvastam már iPhone/iPad-en. Könnyen rá lehet tenni.

Én úgy szoktam, hogy felhőbe lementem ha neten találok valamit (pl google drive-ra), onnan meg könnyen menthető egy másolat az iPhone-ra pl a gyárilag rajta lévő iBooks alkalmazáshoz, az is megnyitja. Vagy ott az Adobe reader stb...

Biztos lehet máshogy is, de nekem ez így egyszerű.

2016. júl. 21. 23:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a baj nem nagyon próbáltam még ezt a felhős tarhely dolgot, kicsit ódzkodok tőle, de akkor majd, ha meglesz a telo mar könnyebben rájövök ezekre. De megnyugodtam, azért, hogy nincs veszve minden :D
2016. júl. 21. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
pdf-et is át lehet itunessal rakni éppúgy, mint a zenét vagy videót. nekem is így raktam pár könyvet ipadre
2016. júl. 22. 06:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) mindenkinek ment a zöld is
2016. júl. 22. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
A filmeset valaki már kérdezte, és én akkor direkt kipróbáltam, és nekem ment iPhone 6S-en. -> vidtome
2016. júl. 27. 23:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) a vidtome-re gondoltam én is, mert az az egy játsza le normálisan androidon is, meg néha még a youwatch
2016. júl. 31. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!