Megéri venni iPhonet? Ki lehet használni, hogy megérje a pénzét?
Megéri venni iPhonet? Nagyjából utánanéztem, ár-érték arányban szerintem egyik legjobb. Viszont sokallom azt a pénzt akkor is. Nem tudom, hogy megérné-e kiadni azt a 200+ ezret, hiszen csomó embernél látom, de facebookon meg instagramon kívül másra nem is használják, pedig azokra elég akár egy 40-50 ezres teló is.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a gyakorlatban mik azok a pluszok, amiket egy 200+ ezres készülék nyújtani képes a felhasználónak, hogy megérje kiadni érte a 200+ ezret. Melyek azok az alkalmazások, melyekkel ki lehet használni egy 200+ ezres telefont? Vagy csak a játékok?
Köszi!
Marhára utána nézhetnél.
Ár-érték arányban nincs rosszabb.
Ár-tudás arányban sincs rosszabb egy androidoshoz képest.
Ár-tudás arányban a windowshoz hasonló ,de a win legalább normális áron van.
Az első kettőtől kérdezném, hogy ha ennyire nem éri meg, akkor miért iPhone-ból adnak el a legtöbbet a világon...
Azért jobb, mint a többi, mert az alapfeladatokat is sokkal gyorsabban végzi el, egy 40-50 ezres telefon sokszor még a hívás felvételénél is akadozik.
Ezen kívül nagyon jól tartja az értékét, 2-3 éves iPhoneokat még simán eladnak 100 körül.
Első mondat nem igaz.
Második mondat butaság.
Harmadig meg igaz annyiban ,hogy tényleg kapsz érte 100at,de több 200 volt és elvesztettél kb 100 ezret.
iPhone-ból KÖZEL nem adnak el legtöbbet a világban.
Itt egy összehasonlítás. iOS-t futtató eszközök csupán az okoseszközök 12%-át teszik ki, míg az Android MESSZE a legelső, közel 85%-al.
Az iPhone-ból adnak el a legtöbbet, ha modellekre lebontva nézzük.
Összeségében a samu több mobilt tudott eladni. Viszont a csúcsmodelleket tekintve sehol sincs az apple eladásaihoz képest.
Szerintem egyáltalán nem éri meg azt a pénzt. Úgy 70-80e-el olcsóbban megérné az alapmodell. De a Plus 128-as sem érne 240-250e-nél többet és az nagyon a maximum.
iOS-re van néhány játék ami nem jelenik meg más platformra, viszont ezek nélkül is lehet élni.
Eleve nem értem azokat akik megveszik a méregdrága készüléket (tök mindegy milyet) és FB-n meg a hülye szelfiken kívül kb másra nem is használják. Ezeknél az embereknél már erősen dolgozik az egoizmus és az apple is erre épít. Így mocsok drágán adja az iPhone-t. Még ha nagyon jó készülékek is, mert azok ezt minden NORMÁLIS ember képes felfogni. Persze ide jöttek az elvakult droidfanapplehaterek és fröcsögnek itt orrba szájba a baromságaikkal. iPadnél nincsenek így elszállva az árakkal, hogyha csak a wifi kategóriát nézzük. De a cellular már megint mocskos drága. Kb a cellulart kéne annyiért adni, mint a wifis modellt. Kb az lenne a reális ár érte.
Összességében ha valaki hozzájut az USA nettó áron, akkor azt mondom, hogy OK és megéri, de az itteni árakat simán nem.
#9., igen-igen, ha a kérdezőt az érdekli, hogy hány magos akkor tényleg alulmarad az Apple.
Ha viszont valaki akkora hülye, hogy azt nézi, hogy mennyire gyors a telefon, akkor iPhone-t vesz.... van pár százmillió ilyen hülye a világon, és ez drámai kéremszépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!