Megéri Iphonet venni?
Ha nem úgy kell rá összekuporgatnod a pénzt, akkor igen, megéri. De ha számodra ez egy nagyon nagy kiadás, akkor nem.
Nekem 6S-em van, nagyon szeretem, nem cserélném másra jelenleg, de azt el kell ismerni, hogy igencsak túlárazott, szóval csak akkor éri meg megvenned, ha tényleg van rá pénzed, különben lehet, hogy később sajnálnád, hogy 100 ezerrel olcsóbban is vehettél volna hasonló, vagy akár jobb tudású (pl. LG G4) telefont.
Viszont az tény, hogy egy iOS-sal nagyobb valószínűséggel húzod ki 4 évig, mint egy androiddal. (bár a stock android állítólag jó)
Most olvasom a hozzászólásokat, hát a harmadik nagyon mulatságos. :DD
"az iOS-ban az a rossz, hogy nem android" -> nanebassz :D
Az pedig nem igaz, hogy kevés rá az ingyenes alkalmazás. Ami meg fizetős, az általában androidon is fizetős. Jó, előfordul az is, hogy egy alkalmazás iOS-ra fizetős, androidra meg ingyenes, de én eddig kevés ilyennel találkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!