Érdemes még Iphone 5s-t venni?
Hát már annyira nem.
Most lesz 3 éve, hogy kiadták, és az sok idő. Egyrészt a hardver miatt, mivel gyorsan fejlődik, hamar elavulttá válik, a másik pedig a frissítések miatt, mivel korlátozott ideig adnak rá ki, a másik meg az, hogy egyre erősebb vas kellene az újabb verzióknak. Pl: az iphone 4s már elég rendesen akad... De szerintem a következő frissítés már az 5s-nek sem fog jót tenni.
Nagyon elkérik az árát, jobban is mint kellene. 100000 körül sok jobb telefon van.
Ha mindenképpen iphone-t akarsz fontold meg az SE-t. Ha más is szóba jöhet, akkor inkább válassz valami jobbat.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!
A más kategóriájában tudnátok ajánlani valamit?
De azért továbbra is várom az 5s-ről, vagy másról a véleményeket! Köszönöm :)
LG G4, Sony M5 ilyesmik vannak ebben a kategóriában.
Kicsit olcsóbban, de teljesen jó teló a xiaomi redmi note 3 pro.
Nem nagyon éri meg már. Ezt olvasd el.
Én áprilisban vettem 5S-t. Imádom, megbízható, gyors, stabil. Természetesen iOS 10-re már nem fogom frissíteni.
Mindenesetre picit megbántam, hogy türelmetlen voltam. 1 hónapot kellett volna várnom, és vehettem volna SE-t. 5S és SE egymás mellett: döbbenetes a különbség.
Szóval, biztos nem fogod megbánni, ha 5S-t veszel, de ha van rá lehetőséged, inkább SE. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!