Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes még Iphone 5s-t venni?

Érdemes még Iphone 5s-t venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, az Iphone 5s-en gondolkodom, csak tartok tőle, hogy nem lesz e rossz választás, mert már egy jó pár éve kiadták. A válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 17. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Hát már annyira nem.

Most lesz 3 éve, hogy kiadták, és az sok idő. Egyrészt a hardver miatt, mivel gyorsan fejlődik, hamar elavulttá válik, a másik pedig a frissítések miatt, mivel korlátozott ideig adnak rá ki, a másik meg az, hogy egyre erősebb vas kellene az újabb verzióknak. Pl: az iphone 4s már elég rendesen akad... De szerintem a következő frissítés már az 5s-nek sem fog jót tenni.

Nagyon elkérik az árát, jobban is mint kellene. 100000 körül sok jobb telefon van.

Ha mindenképpen iphone-t akarsz fontold meg az SE-t. Ha más is szóba jöhet, akkor inkább válassz valami jobbat.

2016. aug. 17. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az 1essel.
2016. aug. 17. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!

A más kategóriájában tudnátok ajánlani valamit?

De azért továbbra is várom az 5s-ről, vagy másról a véleményeket! Köszönöm :)

2016. aug. 17. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:

LG G4, Sony M5 ilyesmik vannak ebben a kategóriában.

Kicsit olcsóbban, de teljesen jó teló a xiaomi redmi note 3 pro.

2016. aug. 17. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Én nem értek egyet a egyessel... Amikor az a telefon kijött, nagyjából akkor ugrott egy nagyot a mobiltelefonok hardveres felépítése, szóval szerintem egy ideig még bírni fogja, ag iOS 10-et biztos akadásmentesen viszi majd, de szerintem majd még a 12-eset is elbírja.
2016. aug. 17. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon éri meg már. Ezt olvasd el.

[link]

2016. aug. 23. 08:30
 7/8 anonim válasza:

Én áprilisban vettem 5S-t. Imádom, megbízható, gyors, stabil. Természetesen iOS 10-re már nem fogom frissíteni.

Mindenesetre picit megbántam, hogy türelmetlen voltam. 1 hónapot kellett volna várnom, és vehettem volna SE-t. 5S és SE egymás mellett: döbbenetes a különbség.

Szóval, biztos nem fogod megbánni, ha 5S-t veszel, de ha van rá lehetőséged, inkább SE. :)

2016. szept. 14. 16:39
 8/8 anonim válasza:
Én most vettem kb egy hónapja 5S-t, frissitettem ios 10-re és hibátlanul megy. Teljesen akadàsmentes, szóval szerintem mai napig megállja a helyét. Ha valakinek nem csak azért kell, hogy jampiskodjon vele, hogy a legújabb iphone-ja van, hanem azért dönt az iphone mellett mert egy megbízható telefont szeretne, akkor tökéletes választás az 5S. ( Persze ha valaki anyagilag megengedheti magának, akkor inkább újabbat vegyen, mert értelemszerűen az tovább kapja majd a támogatást, frissitést. :) )
2016. szept. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!