Mennyiért érdemes használt iPhone-t venni? (lent)
Sziasztok!
Szeretnék iphone-et vásárolni, de nem újonnan.
Aki ért hozzá, az letudná írni nekem, hogy nagyjából mennyi pénzt érdemes adni ezekért a modellekért?
-iPhone 5
-iPhone 5C
-iPhone 5S
-iPhone 6
-iPhone 6S
Mindegyik modell esetében egy normális állapotú, (tehát nem szanaszét tört) és 16 Gb-os verzióra gondolok. Színe és kora nem számít.

Egy pár hozzáértőtől hallom, hogy a 16 GB édeskevés az iPhone-ban.
Azért 5 modellt, de árat már nem írtál. Mennyi a maximum, amennyit érte adnál?

Saját felhasználásra kell?
Egyébként szerintem ha te sem vagy szakértő akkor ne vágj bele.. 1000 baja lehet egy ilyen telefonnak és mindent nem tudsz kipróbálni.
Saját felhasználásra kell, lecserélném a jelenlegi telefonomat.
Szakértő tényleg nem vagyok, de ahogy ismerősök példájából látom, annyira nem rossz dolog használtan venni iphone-t.

iPhone 6S árak:200.000
iPhone 6: 120-130
iPhone 5S-80-90
iPhone 5-50.000körül
iPhone 4S-25-40.000
iPhone 4-20.000körül
Mivel most jön ki majd az i7,az árak szeptember vége fele lejebb fognak menni,szóval most ne vegyél addig.
Ha nem vagy hozzáértő,akkor ne egyedül menj telót venni.
Alap:ICloud zár mentes(ki legyen jelentkezve);minden funkciót nézz meg+függetlent vegyél csak,hogy ne tilthassák le+adásvételi.
Javaslom,ha győri vagy az almamintabolt oldalát,ott be vannak vizsgálva,+karcmentes az összes teló.
Ha nem győri vagy,akkor pedig valami használt telefon boltban vegyél,ott kevesebb rá az esély,hogy félrevezetnek.De javaslom,vegyél új telót.Ha nincs rá pénzed,gyűjts.

#5 "iPhone 5S-80-90" - tekintve, hogy 100 alatt újonnan meg lehet venni?, ne viccelj már!

Utolsó.
Akkor legyen 70-90.
De ez állapottól,tárhelytől is függ,továbbá attól,hogy független-e vagy sem a telefon.
Nyilván egy 16gb-os függő telefon nem ér 90.000-et,hanem max ha jó állapotban van 65-70.000-et.
De egy független 32-64gb-os 5S viszont 90.000-et tuti megér.
Szóval akkor pontosítanám,és 65-től 90-95.000-ig vannak használtan az 5S-ek,tárhely,állapot és függőség függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!