Érdemes letölteni a Pokémon Go-t?
19 éves lány vagyok. Volt már 1-2 játék, amit megszerettem.
Most viszont mindenhol ezt látom, mindenki ezzel játszik, és véleményeket kérnék- hogy ti szeretitek-e.
Mennyire teszi tönkre a telefont, nagyon fogyasztja a mobilnetet?
Iphone 6S-em van, ha jelent valamit. :D
Ahogy érzed, kipróbálod, ha tetszik, akkor játszol, ha nem, akkor letörlöd. :D
Csak nehogy te is így járj.. :D
Netet nem fogyaszt, aksit viszont szívja rendesen.
Mennyire érdemes? Tölsd le és próbáld ki. Nem érdemes másra hallgatni. A negatív vélemények java része a játék hibáiról szólnak, pl szívja az aksit, kicsit bugos, lefagy és egyebek. Tehát nem maga a játék élménnyel van baj. Aki meg utál kimozdulni és ezért nem tetszik neki mert a négy fal között érzi jól magát arra meg ezért nem kell hallgatni.
Próbáld ki, ha bejön akkor játszol, ha nem akkor lehet törölni és elfelejteni :)
Nekem azért jön be a játék, mert kutyasétáltatás miatt alapból sokat vagyok kint. Így egész jól el tudom foglalni magam, ráadásul kitérünk a megszokott útvonalakról egy-egy pokemonért, és kb. 2-3 kilométerrel többet megyünk, mint játék nélkül. Ha csak 3-400 méter van vissza, akkor azt a keveset este 11-kor is még lesétálom, hogy lássam mi van a tojásban :D
A vőlegényem nem nagy sétás, én viszont nagyon szeretek sétálgatva beszélgetni, mászkálni, a játék miatt végre sokat sétál velem, sőt ő mondja, hogy na menjünk:)
Ha nem találod meg a másodlagos örömöt a játékban (pl. van olyan aki munkából hazafelé nyomja), akkor unalmas lesz szerintem, elég kezdetleges még. Ha nem lenne kutyám, biztos nem keringenék a városban néhány pokemonért, pont a játék kezdetlegessége miatt.
Én mostanában rengeteg időt töltök itthon, szóval lehet hogy többet kimozdulnék, ha letölteném.
Köszönöm, ment a zöld!:)
Szerintem érdemes, de ahogy azt már előttem leírták, ez nem az a fajta játék, amit otthon az ágyban fekve tudsz játszani, ehhez menni, sétálni kell sok - sok kilométert, ebben is rejlik a népszerűsége, hogy kimozdítja az embereket. Persze akkor igazán jó a helyzeted, ha nagyvárosban laksz. Én egy faluban élek, itt nem igazán tudok mit kezdeni vele, alig akad Pokémon, és ha találok is, az is a csak a nagyon gyakori fajta. Egyetlen Pokéstop meg GYM van az egész faluban, szóval itt nemigen lehet fejlődni, max. arra jó, hogy legalább a tojások kikelnek, ha sétálok. Viszont amikor a közeli városban van dolgom, akkor a belváros nagyon jól felszerelt, egymást érik a stopok, és sok, kevésbé elterjedt Pokémont is lehet fogni. És miközben keresed őket, észre sem veszed, milyen sokat mentél. Fb-on majdnem minden nagyobb városnak van Pokémon GO-s csoportja, itt szoktak közös vadászatokat is szervezni, ami azért jó, mert így találkozhatsz, barátkozhatsz új emberekkel.
Szóval én szeretem, bár a lakhelyem miatt nem vagyok egy hardcore játékos, de heti 1-2x azért elvagyok vele. Szerintem mindenképp érdemes kipróbálnod. Ja és az iPhone simán elboldogul vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!