Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti mikor vesztek új telefont?

Ti mikor vesztek új telefont?

Figyelt kérdés

Ha a régi meghalt?(Be se kapcsol)

Régi kezd elromlani (Lassul, akad, hamar merűl stb)

Ha tudsz váltani újabbra?

2016. nov. 1. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem értek egyet azzal hogy garancia lejárta után egyből csere. Nekem samsung note 2 van lassan négy éve. Teljesen jó még mindig. Akksi is jól birja. Este mindig kikapcsolom ez kb napi ujraindítást jelent de nem fagyott le még soha. Ha alszom úgysem használom. Ja és idönként hagyom teljesen lemerülni és kikapcsolt állapotban fullra töltöm. Nagyon megérte. És nem cserélem le amíg meg nem hal csak azért hogy nagyobb felbontású videot tudjak csinálni. Fotózáshoz meg mind szar. Iphone, samsung stb
2016. nov. 1. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Még annyit hogy ezzel az erővel az összes pénzem ezekere költhetném ha lejár a garancia. Telefon, laptop, tv, én mindig egy felső középkategóriádat veszek és az jó 5-10 évig. Laptopom 6 éves amire nekem kell jó.
2016. nov. 1. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
"Fotózáshoz meg mind szar" - ennél nagyobb b#romságot nem is mondhattál volna! Az én telóm például nagyon jó képeket csinál, és ahogy néztem a Mobilarénában a tesztfotókat, elég sok telefonnak szuper a kamerája, némelyik élesebb képeket lő, mint egy kompakt fényképezőgép, egyedül persze az optikai zoom nincs közel se akkora!
2016. nov. 1. 14:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld!

Szerintem megtartom, addig amíg van garancia (max lejárta előtt 1-2 hónappal eladom)

2016. nov. 1. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor cserelem, amikor megunom. A kamera tenyleg szar minden telefonba, ezert ksr lepontozni aki ezt irta. Max egy hozza nem erto felhasznalo szanara jo, de nehogy mar egy kompakt fenykepezogephez hasonlitsuk. Elmennel sportujsagironak forma1-et vagy focimeccseket fotozni, kirohognenek ha telefonnal cainalnad. Csak a felmilio feletti tukorreflexes tobbszoros optikai zoommal rendelkezo fenykepezogepek csinalnak jo fotot.
2016. nov. 2. 07:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de legalább alaptalanul ne mondjatok hülyeséget! Attól, hogy Te és a korábbi válaszoló esetleg nem használjátok a kamerát, és nem néztek mobilos oldalakat, csak simán elképzelhetetlennek tartjátok, attól még a legtöbb telefon nagyon jó képeket csinál! Jó, mondjuk egy tükörreflexessel tényleg nem szállhatnak versenybe a képminőségért, de egy kompakt géppel szemben nagyon jó esélyük van (típustól függően)!
2016. nov. 2. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Na de a kompakt gepeket mar reg kiszoritottak, nem veletlenul. Ma mar csak a tukorreflexes komolyabb fenxkepezoket reklamozzak ujsagokba is, es ezek a felkapottak fenykepezogepek kozul, nem veletlenul
2016. nov. 2. 18:55
 18/19 Szirty ***** válasza:

Sajnos az van, hogy a telefonban rendelkezésre álló fizikai hely töredéke annak ami egy fényképezőgépben rendelkezésre áll.

Ez a különbség döntő lehet. Az utóbbiban ugyanis mindig több lehetőség van a jobb minőséghez pusztán fizikai okokból.

Ezen az a tény sem változtat, hogy vannak rosszabb minőségű fényképezők, mint mobil kamerák.

Másrészről az okostelefon univerzális célú készülék. Egy kicsit számítógép, egy kicsit fényképezőgép, egy kicsit telefon.

Egy kicsit mindegyikre jó, amire a felsorolt dolgok. De egymaga egyikkel sem versenyezhet.

Olyan mint az ásólapát. Se ásni, se lapátolni nem lehet vele normálisan.

2016. nov. 2. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
12 és 15 nek. Fotózáshoz igenis szar. Én nem a kompaktokhoz hasonlítottam hanem tükörreflexeshez. A teszt fotókról annyit (bár nem láttam) de azokat promóció miatt készítik és ott van idő állítgatni és persze hogy a legjobbat hozza ki. lehet hogy a minőség jó, de ha kevés a fény meg vakuzni kell már az sem, és még csak nem is éles. Illetve mire beélesít és elkészíti a képet és már elment a téma. Nem profi fotózásról beszélek hanem sima családi képekről. Nekem Samsung note 2-m van mint írtam szeretem a telefont de fotózáshoz szar. Feleségemnek egy új iPhone 5 van és az is. Ennyi. Ha jól süt a nap és egy álló tárgyat fotózok vagy bellított képet, persze akkor jó, de a fotózás nem ebből áll. Teszt kép az egy dolog az autóm is 7,5 litert eszik városban a tesztek szerint de kilenc és fél alatt még sosem volt a fogyasztás, pedig nem nyomom neki.
2016. nov. 23. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!