Amcsih kérdése:
Fiúk! Ti ha vesztek egy nagy kijelzős telefont, hogy hordozzátok magatokkal?
Figyelt kérdés
Gondolok olyan esetre, amikor mondjuk elmész biciklizni, és magaddal viszed. Az 5 colos nekem már nagynak számít.2013. máj. 26. 11:18
1/8 anonim válasza:
Bár nekem 4 colos a telefonom kijelzője, övtáskát hordok mert abba pl a pénztárcát is bele tudom tenni. Nem szeretem ha sok minden van a zsebemben.
2/8 anonim válasza:
"Az 5 colos nekem már nagynak számít." akkor majd meg fogsz lepődni mert vannak olyanok akik 8-9 colos műszert hordanak maguknál állandóan
3/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vannak nagyok, de azok már nem telefonok.. inkább tabletek.. bár a samsungnak vannak nagy telefonjai a Samsung galaxy mega-k.. de azokat hogy hordozzák?
2013. máj. 26. 11:32
4/8 anonim válasza:
Ez manapság már meglehetősen szerteágazó probléma. Van aki kerékpár utánfutóval szállítja, a tehetősebbek kínai riksakulit fogadnak, aki viszi utánuk. Olyan is megtörtént, hogy a tulaj futárral előreküldette a készüléket. Persze még így is rengetegen vannak, aki nem érzik át a kérdés súlyát és egyszerűen zsebre vágják vagy övtáskába teszik.
5/8 dirtboy válasza:
nekem 131.9 x 68.9 x 8.5 mm telóm van,ha szórakozni megyek akkor farmer van rajtam a zsebbe simán elfér,vezetni is tudok úgy hogy a zsebbe van,akár bőrtokkal együtt is.
biciklizésnél viszek övtáskát de akár zsebben is elfér nem esik ki de jobb ha zárható a zseb.
6/8 anonim válasza:
Nekem Galaxy S4-em van és én a zsebemben hordom szinte mindig.És még egy flip tok is van rajta.A tableteket meg nyilván táskában hordják mert 7"-től nagyobb készülék nem fér el a zsebben.
8/8 anonim válasza:
még a 7colos tablet is belefér egy normális "felépítésű" zsebbe(bár azzal húzós lenne) bringázni, 5colos simán belefér egy normális zsebbe, ha mondjuk Xperia Z-m lenne úgy mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!