Ha telefont vesztek, mik az elsődleges szempontok? Ha van egy újabb, menőbb (de nem biztos hogy okosabb) telefon piacon, akkor lecserélitek csak úgy a régit?
például az a legfontosabb hogy mennyibe kerül,
vagy az hogy hogy néz ki,
vagy az hogy mennyit tud,
hogy haveroknak, vagy a legtöbb embernek milyen van mostanában, egyszóval mi most a menő,
vagy csak annyi hogy lehessen vele telefonálni, stb
Mi a legfontosabb nektek?
Ha az ár a legelső amit figyelembe vesztek, akkor utána mi az ami a legfontosabb?
Egyébként nálam úgy van, hogy jó árban legyen, nem kell hogy hiper-szuper legyen, lehessen vele telefonálni, smst írni meg fényképezni és kész, nekem ennyi az igényem.. Szóval engem nem érdekel hogy éppen mi a menő,stb. Meg most vannak ezek az érintőképernyős telók, és az ismerőseim között nagyon sokan lecserélték mert ez húdemenő, de valahogy engem nem izgat.. Ez normális? :D Kb úgy látom én vagyok az egyedüli akit nem izgat ez az érintőképernyős telefon téma..
Vélemények? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!