Hosszi távra (3-4 év) iPhone vagy androidos telefon?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 13:58
21/40 A kérdező kommentje:
A b-tel.hu ról mi a véleményetek? Megbízható webáruház? Megéri onnan telefont rendelni?
2016. okt. 30. 09:53
22/40 anonim válasza:
#kérdező OnePlus 3 nagyon is megbízható gyártó, hivatalos magyar oldalukról 125 ezerért jobb telefont kapsz mint egy 250 ezres Samsung, Sony. Nyugodtan rendeld meg, gariztatás is rendesen megy, postaköltséget is ők állják garanciális javításnál
23/40 anonim válasza:
A OnePlus a megbízható gyártó, elírtam... A OnePlus 3 meg megbízható telefon
24/40 anonim válasza:
#20 Azért vannak az iphone-ban is olyanok, amikre abszolút nincs szükség. Az iphone valóban az egyszerűség híve. Nekem azért nem tetszik. Az Androidban sokkal jobban ki van dolgozva...úgy minden.
25/40 A kérdező kommentje:
Akkor megbízhatóság szempontjából iPhone vagy Androidos telefon?
2016. okt. 30. 10:05
26/40 anonim válasza:
Szerintem Android. De tuti lesz olyan aki az iOS-t fogja írni, így újabb nehéz döntés elé fogunk állítani :D
27/40 anonim válasza:
Szerintem Android. De tuti lesz olyan, aki az iOS-t fogja írni, így újabb nehéz döntés elé fogunk állítani :D
28/40 A kérdező kommentje:
Akkor egy utolsó szempont alapján melyik lenne jobb választás?
1. Legyen gyors
2. Legyen biztonságos, megbízható legyen a gyártó (Ha androidos akkor írnátok ilyen gyártókat)
3. Kapjon frissítéseket legalább 2-3 évig
4. Kamera annyira nem fontos, de azért szép képeket csináljon (este is)
És az IOS-re vagy az Androidra van manapság több vírus?
2016. okt. 30. 10:19
29/40 A kérdező kommentje:
Jah és multitasking
2016. okt. 30. 10:20
30/40 anonim válasza:
Androidban sokkal jobban ki van dolgozva minden xDDDD Nyilván :D Ilyet legtöbbször azok írnak, akiknek soha nem volt iPhone-juk (Persze lehet, neked volt, de nem tetszett). Aztán azt sem értem, hogy a legelső választ (Konkrétan az első választ) miért kellett 0%-ra lepontozni. Egyszerűen leírtam, bármi indoklás nélkül, hogy szerintem iPhone-t vegyen (azzal erősítettem, hogy ez saját vélemény, nem így kell, hogy történjen, hogy oda írtam, hogy "szerintem"). Aztán jöttek azzal, hogy a az android ennyivel meg annyival jobb, ezért leírtam az indoklást is, még pedig, hogy én lassan 5 (ÖT) éve használom UGYANAZT az iPhone-t, és hibátlanul, gyorsan működik. Azután meg se szólaltam, nem mentem bele ezekbe a nagy "ilyen hüvejt, olyan dúgit vegyél" vitákba, mert nem láttam értelmét. De már kurvära elegem van, hogy a sok paraszt fogja magát, és egy ilyen hozzászólást lepontoz. Megbäszhatjátok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!