Iphoneomba pár csepp víz ment, mi a teendő? SOS SOS SOS
#2 Nem tudom miért kell itt is a Samsungot gyalázni. Semmi köze ehhez. Egyébként újabb modelljei vízállóak.
Helyedben egy kicsit hajszárítózgatnám legkisebb fokozaton. De csak pár másodpercre, messziről. Ezt párszor megismétled és szerintem helyre jön.
#5 Szerintem csak arra értette, hogy hagyja a telefont, majd kiszárad magátol.
Egyébként 1 hónapja váltottam iphone 5s-ről galaxy s6-ra. Fél éve meg ipad miniről windows-os notebookra. Egyáltalán nem bántam meg.
Azért ne kövezzetek meg.
Valakinek ez, valakinek az.
Szomorú, hogy emberek azért ugranak egymás torkának, mert az egyik Samsungot használ, a másik meg iPhone-t. Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Mind a kettő ugyanúgy tönkremehet, akár egy kis sérülés miatt, akár csak azért, mert 1 év után már mindegyik elavultnak számít.
Nagyon szuper dolgokat tudnak, nagyon kényelmes az élet, amióta okostelefon és tablet létezik, de akkor is csak telefonok. Túlárazott, hiperérzékeny kacatok. Nehogy már ezek miatt vérre menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!