Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Samsung A3 telefon es miota frissitette magat a telefon nem nagyon akar mukodni rajta sok minden es most a fenykepezo nem akar mukodni mert azt irja ki hogy hiba van.

Mit lehet ne vele csinalni?

2016. okt. 28. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Android egy kalappal. Dobd ki aztán vegyél egy Iphonet. És ha kérdezed hogy miből, hát van olyan opció hogy munka.
2016. okt. 28. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 +1 az az, munka ! csak sokan nem ertik.
2016. okt. 28. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 Ne,hogy egy szarra rábeszéld!
2016. okt. 28. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Uccsó te biztosan samsungos vagy. Remélem felrobban a zsebedben a kóreai műanyag fos.
2016. okt. 28. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

elsőnek: minden ember más és mások az igényei. van, akinek az Android jön be, van akinek meg az iPhone. szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki mást választ, mint amit én vagy te. pont ugyanolyn idiótának tartom azokat, akik a másik igényeivel nem törődve arra akarnak mindenkit rábeszélni, ami nekem tetszik/megfelel, mint akik ugyanígy nem törődve az én igényeimmel és szempontjaimmal engem akarnak meggyőzni róla, hogy azt használjam, amit ők, mert az én döntésem hülyeség. teljesen mindegy, hogy telefon, számítógép, fényképezőgép, óra, autó, szakma, vallás, vagy bármilyen más területről van szó.

kérdezőnek: sajnos Androidhoz nem értek, így érdemi segítséget nem tudok nyújtani, de talán vannak itt olyanok, akik igen, illetve gondolom vannak kifejezetten Androidos fórumok, ahol talán több tapsztalt Android használó jár, mint troll.

az mindenképpen sokat segíthet, ha meg tudod mondani, hogy pontosan mi a hibaüzenet, amit a telefon küld, illetve, hogy helyzet függő-e a hiba, vagy sosem működik a kamera? érdemes lehet verziószám és a telefon típusa alapján is rákeresni, hogy mások tapasztaltak-e hasonló hibát, hátha valahol már leírták a megoldást is rá. ha nem találsz a neten semmi megoldást, akkor esetleg érdemes lehet megkérdezni egy telefonboltot, vagy méginkább a hivatalos Samsung márkaboltok/márkaszervizek valamelyikét, hátha ők hivatalból tudnak segíteni a tapasztalataikkal - elvégre többek közt ezért vannak...

2016. okt. 29. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!