Mi lehet az sd kártya baja?
Van egy 32 GB-os kártyám és miután betettem a telefonba azt kérte, hogy formázzam.
Így is tettem és most meg 1,58 GB-os lett.
Mi történt és mit lehet csinálni most?
Nem értem mitől lett ez, valahogyan csak vissza lehet ezt fordítani.
Igen, most vettem.
Nem tudom mit jelent pontosan, hogy hamisítvány.
Már úgy érted, hogy talán nem 32 gigás?
Most próbálom számítógépen újra formázni hátha sikerül.
A gyártási hibás kártyákat is eladják, a gyártás során lehetőség van a hibás területet lezárolni, a maradék használható, kérdés hogy mekkora marad.
Hát nálad ennyi.
Vissza nem tudod csinálni.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Hát igen, ez amolyan netről rendeljük meg olcsóbban dolog volt.
Haver azt mondta, hogy neki jó a telefonjába, nincs gond.
Mondjuk nem is kérdeztem mekkorát jelez neki így, hogy bent van és nyilván az ő telója is formázta.
Az egyiket már leteszteltem a fentebb említett programmal, az valóban sokkal kisebb, a másik tesztelése most ment le.
Az 32 giga helyett alig több mint 4 giga....ez aztán a hatalmas tárhely. :D
Gondoltam a 8 gigás kártyámat majd "olcsón" lecserélem nagyobbra. Hát nem így lett.
Mindegy, megvolt a tanulópénz.
A haverednek is csak azért "jó" mert még nem telt be a 4Gb. Ahogy eléri a hamis kapacitást megbolondulna teló mert felülírja a már megírt adatokat!
Én ezelőtt 5 évvel " tanultam". Az ebayről vettem akkoriban, szerencsére a paypal visszaadta a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!