Mi baja lehet az iPhone 5s-semnek?
Sziasztok!
Egy iPhone 5s-sem van,amit júniusba vettem. Mióta frissítettem az IOS 10-et azóta van 1-2 problémám:amikor felrakom töltőre azt a hibaüzenetet irja ki hogy "előfordulhat, hogy ez a kiegészítő nem támodatott". Ezután ki-be huzigálom a töltőt és kisebb-nagyobb szenvedés után elkezdi tölteni .Viszont a töltés egy idő után megáll,így egy éjszaka alatt max. 80-85%-ig tölti fel kb.20-30%-ról.Mindemellett nagyon gyorsan merül.Gyári töltőt használok,de másikat is próbáltam.Ezek az adatok ismertetése után lenne pár kérdésem:
Mit tehetek, hogy megjavuljon? Ha garanciális probléma hova vigyem/küldjem vagy kivel vegyem fel a kapcsolatot? Kb. mennyi idő a javítás/csere?
Válaszokat előre is köszönöm,szép estét mindenkinek!
Az iOS10-ben már már paranoikussá vált ez a nemtámogatott kiegészitő üzenet.
Biztos eredeti a kábel?
Nekem akkor irja ki hogy nemtámogatott ha a kábelt benyomom a telóba de a 220V-ba nincs bedugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!