A telefonomon miért ilyen kevés a tárhely?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S4 em van most. Kb 1 èves és 16gb tárhelye van. Vettem bele egy 8gb os sd kártyát. És mégis nincs helyem. Alig van pár dolog letöltve és mégis nincs helyem:
-Clean Master
-Viber
-Csr racing 2
-Messenger
-Igo
-Memes for messenger és a lucky patcher. Ezek nem hiszem hogy elfoglalnának 16gb ot. Volt amikor ezek mellé mèg ott volt a fifa 15 ès az MKX. És ugye sdre csak pár mb ot tesz át szóval azzal nem mentem sokra. De amúgy minden telefonommal ez volt.Idővel megtelt a semmitől. Valaki tudna ötlrtet mondani hogy mièrt ilyen telített vagy hogyan lehetne kitakarítani.
2016. okt. 16. 11:12
1/4 anonim válasza:
Attól hogy 16GB tárhelyed van, a rendszer által használt lehet hogy csak 2-4GB, és erre kerülnek az alkalmazások is.
2/4 anonim válasza:
csinálj egy gyári visszaállítást. és amikor letöltesz egy appot akkor azt ha lehet egyből rakd át a kártyára. meg ha lehet benne olyat akkor az alapértelmezett tárhelyet állítsd át az sd kártyára.
3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam és sajnos nem lehet alapértelmezettett tárhelyet állítani.
2016. okt. 16. 21:46
4/4 anonim válasza:
Nekem is kevés a tárhelyem,a videóktól van,túl hosszúak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!