Miért hiszi azt a Play Áruház hogy nincs hely a telefonomon? Egyetlen alkalmazást sem enged telepíteni.
Már több Android-os telefonomnál is előfordult hogy a Play Áruház azt érzékelte hogy nincs elég hely az eszközön egy alkalmazáshoz. Függetlenül az alkalmazás méretétől. Legyen az 2mb-os vagy 300mb-os egyszerűen amíg nem törlök le annyi alkalmazást amennyi kiteszi azt a helyet ami kéne a "kiszemeltnek" addig a telefon szerint nincs hely (fájlokat természetesen enged rámásolni és .apk-ból is lehet telepíteni). Volt hogy 2gb szabad helynél sem engedte. Gyári reset-et el szeretném kerülni. Egy sima újraindítás viszont kevés. SD kártyával és anélkül sem működik.
Teszteltem egy alkalmazással és itt van az eredmény: [link]
Ötlet?
Kevered a rendszermemóriát és a belső tárhelyet.
Neked a ram kevés.
A beállításoknál az Alkalmazások - Futó alkalmazásoknál mennyi szabad ram-ot ír ki?
Megoldás lehet pár alkalmazás eltávolítása ill. olyan gyári programok frissítéseinek az eltávolítása amit nem használsz. (és az aut. frissítés kikapcsolása)
Komolyabb és hozzáértést igényel a root és az ezáltali lehetőségek.
Én tudom!
Ott a gond hogy a rendszernek alapjáraton szűksége van kb.300MB ra ahoz hogy normálisan tudjon működni! Törölj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!