SEGÍTSÉG! Miért fogyik ilyen gyorsan a belso memória a telefonomon?
Lumia 830-am van, es tegnap még a belso memorian volt 3,5 Gb, de mostmar csak 193 Mb van rajta. Megnéztem, hogy mi használja annyira, és a Whatsapp az, már 2,7 Gb-t szedett le. Az érdekes az, hogy ezek nem képek, és nem is videók. De akkor micsoda, foglal annyit? Most, h kikapcsoltam a wifit, leállt, nem fogyik a hely, viszont ez hosszútávon nem fog mukodni (wifi nelkul szinte semmi nem megy, manapsag :/). Ha bevan kapcsolva a wifi, akkor masodpercenkent szedi lefele. Rákötöttem a gépre, és nem mutat semmit. Ami biztos, hogy nem vírus, mivel a windows phone rendszere zárt, nem lehet belelépni. Aki tud, légyszives segítsen.
A trollok (android, és iphone fanok) kíméljenek, nem a rendszerrel van bajom, hanem a whatsapp meghülyült (2 éve használom, de soha nem csinált ilyet :/...bár rengeteg csevegés van benne, de létezik, hogy azt tolti lefele valahova?!)
ELöre is köszi !!! Ekezetekert bocsi, siettem :)
"*fogy. Meg vagy elégedve?"
Meg.
Most már sokkal szebb a napom.
:-)
#5 irtam nékik, remélem válaszolnak :)
#6 Örülök neki. Szebbé tehetned az enyémet is, ha estleg segítenél is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!