Xiaomi redmi note 4 16GB vagy Huawei P9 lite?
Figyelt kérdés
Most szeretnék kb 75e Ft körül telefont vásárolni.
Nekem a kijelző és a stabilitás a fontos.
Valakinek van személyes tapasztalata a note 4 telefonról ?
2016. okt. 15. 22:15
2/12 anonim válasza:
Nekem Xiaomi-m van, húgomnak Huawei (bár az enyém régebbi típus). A húgomét folyamatosan hard resetelgetjük (kb. 2-3 hetente) az enyémet néha ki kell kapcsolni, de eddig működik. Kb. fél éve vettem a húgom két hónappal korábban.
3/12 anonim válasza:
Viszont nem rég volt valami hír, hogy a Xiaomi készülékeken megtalálták a file-t, ami a gyártónak gyűjti a személyes adatokat. Ha letörlöd újratelepíti magát.
4/12 A kérdező kommentje:
Melyik modell van a testvérednek?
Az én tesómnak xiaomi redmi not 2
anyumnak meg Huawei p8 lite teloja van
Ebben az osszehasonlitasban a note 2 a nyerő...
2016. okt. 16. 01:19
6/12 anonim válasza:
Note 4 jobban megéri. P9 lite nem nagy durranás.
7/12 anonim válasza:
Valami gányolt fos rom lehet hogy gyűjt adatot, de azt sem a gyártónak hanem kitudja kinek. A gyári romok viszont semmivel nem gyűjtenek több adatot mint egy iphone vagy bármelyik androidos telefon.
8/12 anonim válasza:
Igaziból a bestbyte-ban vettem. És elméletileg azt hallottam, hogy minden telefonon rajta van egy apk file, ami gyűjti az adatokat, kb. ugyan úgy, mint ahogy a windows valamelyik verziójában is találtak ilyen file-t. És, ha leszeded újratelepíti magát. De ettől függetlenül ugye nem tudjuk, hogy a többi telefonon nincs, vagy csak nem találtuk meg. (tényleg csak jófej akartam lenni, az a 0%-ban hasznos kicsit rosszul érintett :P). A húgomnak P9 lite-ja van, pont azért írtam. De amúgy lehet, hogy elkezdjük inkább visszaküldözgetni a gyártónak, hátha cseréli.
9/12 anonim válasza:
Én pedig használtam olyan alkalmazást Xiaomin pont emiatt ami mutatja a kifelé küldözgető fájlokat. Normális romnál nem volt olyan fájl a telefonon ami gyanúsan kifelé kommunikált volna.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mentek a pipák
a xiaomi hangfalától félek kicsit, de még átgondolom.
Eddig not 4 a nyerő.
2016. okt. 16. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!