Huawei, Oneplus, Xiaomi?
Telefon vásárlás előtt állok, ezekről a kínai márkákról mi a véleményetek?
Jóval olcsóbban kínálnak hasonló tudású mobilokat mint a hagyományos márkák(sony, samsunk, lg stb..), de ez a lefaragott ár nem megy a minőség rovására?
Igazából olvasgattam már róluk, az elején általában bejön az embereknek, de 1-2 év múlva is ugyan olyan jól fognak működni, nem lassulnak be?
Nagyon jó minőségűek. Az árból az országon belüli forgalmazás, a bolthálózat fenntartása, a belföldi garancia meg a marketing hiányzik. (A Huawinek lehet, hogy van belföldi garanciája).
Én a belassulásra legkevésbé hajlamos telefonnak tartom a Oneplus 3-at, a 6GB RAM-jával.
Azt még érdemes tudni, hogy a második 2 gyártó hardvere teljesen azonos a Sony, LG telefonokéval - Qualcomm chipek és általában Sony kamerák, Gorilla Glass, stb. A Huawei maga fejleszt SoC-okat (processzor + videoprocesszor + egyéb chipek), de ezek is az élvonalban vannak. A kamerájuk általában valamivel gyengébb, mint a 180 ezres vetélytársakéi (ki gondolta volna), de az árkategóriájuk átlagánál sokkal jobbak.
Nem véletlenül ajánlja a mobilarena is ezeket a telefonokat.
Ez olyan tévhit amelyet általában samsung, és Iphone tulajok mondanak. Vagy kitalálják, vagy hallják ismerősöktol, vagy csak rendelnek valamit kínából 10ezerért és csodálkoznak hogy nem olyan mint egy 200ezres Iphone!
Viszont én azt mondom jobb félni mint megilyedni! Inkább vegyél egy Huawei-t mint egy Xiaomi-t, ha félsz hogy elromlik.
Érdekesség pár évvel ezelőtt a Huawei-t mindenki szarozta (jelzem tényleg nem voltak olyan hűdejó telefonok , de általában nem egy kategóriával hasonlították össze) Ma meg már egy csomóan olyan szinten emlegetik mint az LG meg a Sony.. :D Ki gondolta volna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!