Milyen mobilt vegyek (MAXIMUM!! 444! ) 66 000 FT - ért?
Mobil vásárlás előtt állok és elég nagy dilemmába vagyok. A maximum keretem 66 000 FT lenne de nem tudok dönteni mert egy telefonról se hallok túl jókat és a végén mindig arra lyukadok ki hogy ebben az árkategóriában nincs jó telefon csak közepesen szar, de azért van egy pár kiszemelt.
Huawei P8 lite. hátrányok: Nincs giroszkóp (P9 lite ban sincs .__.) és "csak" 720p kijelző.
Xiaomi Redmi 3 Pro hátrányok: bootloader (lock) para. mindenhol azt olvasom hogy :" Csak a miénk a jó a másiké szar (unlock)"
LG G4s: kiherélt G4 amit már eleve nem igazán dicsértek
Doogee F5 : Szidják hogy nem igazán működik tökéletesen az érintőképernyő pl többször kell rányomni valamire amíg érzékeli a nyomást.
Samsung Galaxy J: A felsoroltak közül a leggyengébb hardver.
Ha eltudnátok mondani melyik lenne a legjobb választás az megkönnyítené egy kicsit az életem.
Előre is köszi :)
Tudsz-e külföldről, pontosabban Kínából rendelni?
Ha igen, TinyDeal és a Gearbest oldalon találsz jó ajánlatokat. Ha nem igazán, akkor marad az Eustock, ha meg mindeféleképpen Magyarországon belül jó, akkor nézz körbe az Árukeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!