IPhone 4s nagy csalódás lenne első iphone-nak?
Nincs mit meselni. Azon kivul hogy lassu minden megy rajta normalisan. Telefonalni lehet, csonget, netezni lehet, youtube megy rendesen rajta.
NEM a program futtatasa lassu, ne tevesszuk ossze a dolgokat. A programok picit lassan indulnak, de utana mennek jol.
Neked van iPhone 4S-ed?
Lehet hogy tele van pakolva 100 appal amit mar nem bir meg.
Nekem sima iOS van rajta, kontaktok, youtube, ennyi. FaceTime rendesen mukodik, nagyon jo a kep minoseg. iMessage azonnal bejon, lehet csettelni. iCloud mukodik rendesen, Find my phone is. Szoval en nem tudom miert mondjak egyesek hogy lassu. Valoszinuleg azt kepzelik hogy egy i7-6900 extreme procis gepet tartanak kezben es a caal of duty kellene vagja ezerrel rajta.
"...Most LG G4-em van, szóval nexus 5x kizart, hisz az is lg gyártmány...."
Ezzel dettó így voltam (sőt a samsung tv-mnél is ez volt a helyzet).
De szerencsére nem igazolódott be a félelmem. Ezeknél a nagy cégeknél a márka már semmit nem jelent olyan széles és nagy a szórás a minőségben, amit kiadnak. Előtte a LG-vel nekem is csupa rossz tapasztalatom volt, de meggyőzött az a tény, hogy a Nexus 5 telókról rosszat nem igen hallasz, ami nagy szó manapság.
Én nem értem hogy merülhet fel az emberekben hogy drágábban vegyenek meg rosszabb terméket?!
Ilyen árak mellett felejtsd el az összes Iphone-t! Maximum az SE-t ajánlom ha nagyon fontos a kis telefon de az is baromi drága. De az legalább kitűnik a konkurencia közül nem úgy mint a többi.
#9 Szegény kérdezőt rá ne beszéld egy elavult mobilra!
A munkatársam,már csak reggeli ébresztőnek használja!Remélem ezzel elmondtam mindent!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!