Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4s nagy csalódás lenne...

IPhone 4s nagy csalódás lenne első iphone-nak?

Figyelt kérdés
Mindig androidos telefonom volt, de párszor cserben hagyott. Ki szeretnék próbálni egy iphone-t, hogy megnezzem milyen a rendszer, jo lesz e következő telefonnak. Az érdekelne a 4s is jo vagy csak elvenné a kedvem? Komolyabban beruhazni egyenlore nem szeretnék, mert egy felsokategorias androidosban van a penzem, amit csak jelentős bukoval tudnek eladni.
2016. okt. 10. 23:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nincs mit meselni. Azon kivul hogy lassu minden megy rajta normalisan. Telefonalni lehet, csonget, netezni lehet, youtube megy rendesen rajta.

NEM a program futtatasa lassu, ne tevesszuk ossze a dolgokat. A programok picit lassan indulnak, de utana mennek jol.

Neked van iPhone 4S-ed?

2016. okt. 11. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A családban van 4S, és iszonyatosan messze áll sebességben attól, hogy azt lehessen mondani rá hogy ez normális.
2016. okt. 11. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy tele van pakolva 100 appal amit mar nem bir meg.

Nekem sima iOS van rajta, kontaktok, youtube, ennyi. FaceTime rendesen mukodik, nagyon jo a kep minoseg. iMessage azonnal bejon, lehet csettelni. iCloud mukodik rendesen, Find my phone is. Szoval en nem tudom miert mondjak egyesek hogy lassu. Valoszinuleg azt kepzelik hogy egy i7-6900 extreme procis gepet tartanak kezben es a caal of duty kellene vagja ezerrel rajta.

2016. okt. 11. 14:16
 14/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze mindenkinek igaza van kicsit, mert ha a lassúsàg nem gond neked, akkot jó az 5 is vagy 5s,akár 4s,ha csak magát a rendszert akarod kitapasztalni,eléggé korlátozott a használata, de amúgy tényleg megéri, főleg a memóriakezelés ami nagyon jó benne. Nekem is mindig androidos volt, de meguntam a sok hülyeségét, szóval èn is IPHONE-t szeretnék. Ami nem tetszik benne, hogy mintha le lennének maradva, mert jó a hardver, jó az op. rendszer, de horror áron 4 colos a kijelző. Megvárom a Karácsonyt, biztos lesz akció.
2016. okt. 11. 14:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"...Most LG G4-em van, szóval nexus 5x kizart, hisz az is lg gyártmány...."

Ezzel dettó így voltam (sőt a samsung tv-mnél is ez volt a helyzet).

De szerencsére nem igazolódott be a félelmem. Ezeknél a nagy cégeknél a márka már semmit nem jelent olyan széles és nagy a szórás a minőségben, amit kiadnak. Előtte a LG-vel nekem is csupa rossz tapasztalatom volt, de meggyőzött az a tény, hogy a Nexus 5 telókról rosszat nem igen hallasz, ami nagy szó manapság.

2016. okt. 11. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem értem hogy merülhet fel az emberekben hogy drágábban vegyenek meg rosszabb terméket?!

Ilyen árak mellett felejtsd el az összes Iphone-t! Maximum az SE-t ajánlom ha nagyon fontos a kis telefon de az is baromi drága. De az legalább kitűnik a konkurencia közül nem úgy mint a többi.

2016. okt. 11. 20:27
 17/17 anonim ***** válasza:

#9 Szegény kérdezőt rá ne beszéld egy elavult mobilra!

A munkatársam,már csak reggeli ébresztőnek használja!Remélem ezzel elmondtam mindent!!!

2016. okt. 11. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!