Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4s nagy csalódás lenne...

IPhone 4s nagy csalódás lenne első iphone-nak?

Figyelt kérdés
Mindig androidos telefonom volt, de párszor cserben hagyott. Ki szeretnék próbálni egy iphone-t, hogy megnezzem milyen a rendszer, jo lesz e következő telefonnak. Az érdekelne a 4s is jo vagy csak elvenné a kedvem? Komolyabban beruhazni egyenlore nem szeretnék, mert egy felsokategorias androidosban van a penzem, amit csak jelentős bukoval tudnek eladni.
2016. okt. 10. 23:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

A 4s már elég gyenge telefon, nézz körül a használt piacon, elég jó androidos telefonok vannak, bár én már vagy 3 éve windows phone-t használok. Ajánlom a hardveraprót.

A 4s-el az a probléma, hogy már mai viszonylatban kevés benne a Ram, illetve, nem is jön ki rá újabb rendszerfrissítés. A 4s is már lassúnak tekinthető, mert az alkalmazások frissülnek, de a hardver már kevés lesz alá.

2016. okt. 10. 23:59
 2/17 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok iPhone párti, de így sem ajánlanám a 4S-t.

A 6-ot viszont igen, de azért nem megvételre, hanem kölcsönben (ha van rá lehetőséged).

2016. okt. 11. 01:28
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Nagy csalósás lenne, gyenge készülék.

Én amikor kipróbáltam nagyon ledöbbentem, hogy ezt ennyiért komolyan gondolják.

Vegyél egy nexus 5x-et és nem hagy cserben, nem lesz csalódás és még a gatyád se megy rá.

2016. okt. 11. 02:36
 4/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van rá frissítés, 9.5 IOS, barátnőmnek az van, 2 és fél éves. Mai viszonylatban inkább vagy hasznàltan vegyèl vagy kölcsönkérhetsz, ha van lehetőséged pár napra,de legalább 5S vagy SE. Persze attól függ mik az igényeid. 4S jó meg működik bírja a strapát, frissíthető még ugyan, de lassú, lomha, a 4 colos kijelző elég kicsi, szóval 6S nàlam a cél, de marhára túl van árazva. Először mikor kézbe vettem akkor olyan volt, mintha egy visszafejlődès lenne, nem annyira testreszabható, mint android, widgetek nincsenek, de tény, hogy az telefon lesz 2-3 év múlva,nem hagy cserben.
2016. okt. 11. 06:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor vagy min. 5s vagy hagyom. Tudom hogy vannak vannak jo androidos telefonok, de maga a rendszer az ami kezd kiabranditani. Most LG G4-em van, szóval nexus 5x kizart, hisz az is lg gyártmány.
2016. okt. 11. 09:21
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Na az 5s sem mai darab! Igaz, még min. 1 évig garantáltan nem lesz vele gond, de annál tovább nem terveznék vele!

Én azt ajánlom min. SE-t vegyél!

2016. okt. 11. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
#6 +1
2016. okt. 11. 10:33
 8/17 anonim ***** válasza:
12%

Mindenki uljon le, egyes.

Nyugodtan probald ki a 4S-t, igaz hogy mar egy picit lassu az iOS9.3.5-el, de benne van minden Apple nyalanksag, ki tudod tapasztalni az iCloudot, iMessaget, Notes-t, FaceTimeot stb. Szuperul megy rajta minden internetes dolog a Safariban, es meg sorolhatnam.

Annyi hogy legy turelmes, mert egy picit lassan tolt be mindent elso nyomasra. Nem kell ketszer nyomni mert akkor csak rontasz, par masodperc es megy is.

2016. okt. 11. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem érdemes iPhonet venni.
2016. okt. 11. 10:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Picit lassú hát. Kérlek mesélj még :D
2016. okt. 11. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!