IPhone 4s nagy csalódás lenne első iphone-nak?
A 4s már elég gyenge telefon, nézz körül a használt piacon, elég jó androidos telefonok vannak, bár én már vagy 3 éve windows phone-t használok. Ajánlom a hardveraprót.
A 4s-el az a probléma, hogy már mai viszonylatban kevés benne a Ram, illetve, nem is jön ki rá újabb rendszerfrissítés. A 4s is már lassúnak tekinthető, mert az alkalmazások frissülnek, de a hardver már kevés lesz alá.
Én nem vagyok iPhone párti, de így sem ajánlanám a 4S-t.
A 6-ot viszont igen, de azért nem megvételre, hanem kölcsönben (ha van rá lehetőséged).
Nagy csalósás lenne, gyenge készülék.
Én amikor kipróbáltam nagyon ledöbbentem, hogy ezt ennyiért komolyan gondolják.
Vegyél egy nexus 5x-et és nem hagy cserben, nem lesz csalódás és még a gatyád se megy rá.
Na az 5s sem mai darab! Igaz, még min. 1 évig garantáltan nem lesz vele gond, de annál tovább nem terveznék vele!
Én azt ajánlom min. SE-t vegyél!
Mindenki uljon le, egyes.
Nyugodtan probald ki a 4S-t, igaz hogy mar egy picit lassu az iOS9.3.5-el, de benne van minden Apple nyalanksag, ki tudod tapasztalni az iCloudot, iMessaget, Notes-t, FaceTimeot stb. Szuperul megy rajta minden internetes dolog a Safariban, es meg sorolhatnam.
Annyi hogy legy turelmes, mert egy picit lassan tolt be mindent elso nyomasra. Nem kell ketszer nyomni mert akkor csak rontasz, par masodperc es megy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!