Hol vetted a telódat? (nem cégek érdekelnek) Részletre? Szolgáltatónál?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 22:32
1/20 anonim válasza:
A hülye boltban (Média Márk)
Egy összegben fizettem, szolgáltatóra nem volt szükség, csak átraktam a régi teldzsóból a SIM-kártyát az újba oszt kész.
2/20 anonim válasza:
Ha egy mobiltelefont csak reszletre engedhetsz meg magadnak, akkor valojaban a s*gged kint van a gatyabol.
Fuggetlen keszuleket vettem, (akkor meg) normalis boltban, kifizettem, pont.
3/20 anonim válasza:
Elég sokan vannak, akik részletre megveszik a legújabb iphone-t meg samsung edge-t aztán száraz zsemlét esznek egész hónapban.
4/20 anonim válasza:
telenorba bementem, megmondtam h ezt kérem és odaadták. nem szórakozok én részletekkel. többe kerül mintha megvenné az ember rendesen.
5/20 anonim válasza:
Én csak azért vettem részletbe, mert a telefon 2 év hűsége mellé jár egy ajándék Ipad.(HP) Így megérte. De már lejárt a részlete, kifizettem..
6/20 anonim válasza:
23:30, tudom, van egy ilyen réteg, akik igazából prolik, de próbálnak felső-középosztálynak tűnni azzal hogy időnként adósságokba verik magukat.
Ők szoktak aztán ajvékolni a hitelkárosultak blogján is többek közt.
7/20 A kérdező kommentje:
Egyrészt előfizetésesként jobbak a percdíjak és a teló ára mint ha feltöltőkártyásként venném. Részleteket összeadva meg pont annyi mint a kiírt ára. Szóval itt az előfizusok felé dől a mérleg.
2016. szept. 30. 23:51
8/20 A kérdező kommentje:
Adósságokba inkább azok verik magukat akik kiadnak 100ezer ft-ot, a havi pár ezres helyett.
Várom még a válaszokat (gép előtt nagyzolók kíméljenek)
2016. szept. 30. 23:54
9/20 anonim válasza:
nem tudom, de én bármelyik szolgáltató bármely készülékét néztem mindig többre jött ki a részletre fizetett összeg mint ha egybe venném meg...
10/20 A kérdező kommentje:
Ez így biztos nem igaz. Mondj példát.
2016. okt. 1. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!