Lehet előfizetésem, ha régebben egy családtagomnak tartozása volt a szolgáltatónál?
Figyelt kérdés
A ...mobiltól szeretnék előfizetéses telefont vásárolni, de félek, hogy apám tartozását rajtam hajtanák be.
4-5 éve vett 0 Forintos, előfizetéses készüléket. Közben megszűnt a munkahelye, ezért nem tudta fizetni. A szolgáltató felbontotta a szerződés és kiküldött egy komoly számlát, amit x napon belül ki kellett volna fizetni... Folyamatosan kamatozott...
A számla az én nevemen lenne, én fizetném.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. szept. 26. 18:46
1/5 anonim válasza:
Semmi közöd apád tartozásához és a szolgáltatónak se. Ti két külön ember vagytok.
2/5 anonim válasza:
Ennyi erővel írhattál volna nekik egy emilt, hogy megkérdezd, és akkor tuti választ kaphatnál. Itt csak irkál mindenki mindenfélét összevissza...
3/5 anonim válasza:
Lehet.
Ne kérdezz rá előtte. :D
4/5 anonim válasza:
Nem irkál senki össze-vissza. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a szolgáltató a nevét meglátva azt mondja, "ejj Sanyi, neked apád lóg egy százassal, ti családilag biztos nagy adósok vagytok, nem telefonálhatsz. Ilyen kutyaütővel nem kötünk szerződést!" Kérdező nyilván nem kiskorú, nem lenne az apjának semmi köze az előfizetéséhez. Innentől nincs kérdés, amiért a szolgáltatónak írni kellene.
5/5 anonim válasza:
Lehet,ha neked nincs sehol tartozásod lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!