Mennyi kedvezményt adhat a vodafone ilyen "hűség nyilatkozatos" előfizetős személyeknek ha már rég óta ennél a szolgáltatónál vagyunk? Pl. Egy iphone SE,6, Huaweii P9 Lite mennyivel olcsóbb ha van ilyen lehetőség?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 22:28
1/7 anonim válasza:
1220 éjjel-nappal ingyen hívható, ne habozz.
2/7 anonim válasza:
Magyar szolgáltatók általában pont annyi kedvezményt nyújtanak egy régi ügyfelüknek, mint egy utcáról beesett újnak. De ha bejelentkezel az oldalukon, mutatni fogja.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben de akkor lehet berontok az üzletükbe,és kifaggatok őket de ha 250ezerért akarnak nekem telefont eladni a fejükbe húzom az asztalt.
2016. szept. 19. 22:51
4/7 anonim válasza:
Én 6 éve vagyok vodás, édesapám 15. Mindkettőnknek pont annyi a telefon. Ja és neki 8 szám van a nevén.
5/7 anonim válasza:
"de ha 250ezerért akarnak nekem telefont eladni a fejükbe húzom az asztalt."
Ugye nem gondoltad komolyan hogy a kedvezményt nem te fizeted meg a végén?
6/7 anonim válasza:
Ha köszönet programba REGISZTRÁLVA vagy akkor jár csak külön készülék kedvezmény. (automatikusan nem megy a regisztráció)
7/7 anonim válasza:
"1220 éjjel-nappal "
Most látom hogy elírtam.
1270 a szám.
De a sok köcsög aki lepontozta nem írta volna be hogy mi a gond.
Szóval még mindig érvényes. Felhívod az ügyfélszolgálatot és ahogy a 3-as válaszodban ígérted, elmondod nekik ha "250ezerért akarnak nekem telefont eladni a fejükbe húzom az asztalt."
Erre készségesen segítenek majd a választásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!