Google play és társai még mindig szétcseszik az androidot?
Figyelt kérdés
Hát a kérdésem főleg az ilyen "jajj de kell nekem" goole/androidos alkalmazásokra gondolok mint pl a play-szolgáltatások stb amik ugye néha nagyon vacakolnak stb (zabálják az aksit/lefagynak stb)
*igaz régebbi telóm van csak érdekel*
2016. szept. 28. 20:05
1/7 anonim 

válasza:

Ez is te voltal?
Google play állandóan helyet foglal?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
2/7 anonim 

válasza:

Nekem eddig semmi sem cseszte szét az androidom..
Sem nem fagy, sem nem zabálja az aksit.
Amit kell azt használok, de ésszel, semmi bajom vele.
Fagyás? Nálam még nem volt tél...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, viszont érdekel nekem régi telómon ezek mindig "leállt" vagy valami szarul működött vele, meg a tipikus dolog "fut a háttérben" csak tudnám minek amikor semmit nem csinálok és nem is akarnám hogy csinálja
2016. szept. 28. 20:29
5/7 anonim 

válasza:

Régi gagyi Sony Xperia telefonomon nekem is állandóan befagyott, de a Nexus 5-ön semmi probléma nem volt vele!
6/7 anonim 

válasza:

...Azaz nem a ,,Google Play és társai" cseszik el az Androidot, hanem a gyártók akik teljesen átírják a rendszert, rengeteg hibát meghagyva benne, aztán a hibajavításokat, frissítéseket meg szintén cseszik kiadni...
7/7 anonim 

válasza:

#6 A telefonszolgáltatók is belepiszkálnak a rendszerbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!