Mi a fene van itt Iphonosok terén?
Figyelt kérdés
Néha elolvasok kíváncsiságból egy egy olyan kérdést, hogy melyik a jobb telefon, az iphone6 vagy a mit tudom én mi. És ugye rengeteg ilyen kérdés van, ahol telegonokat hasonlítanak össze. De komolyan mondom elmebetegség, ami itt megy. Habzó szájú iphonefanok olyan szinten ráugranak egyes emberekre, hogy az már valami elképesztő. Életetek múlik rajta, hogy bevédjétek azt a telefont, vagy mi van? pl volt egy komment, hogy jó csak kicsit drága, de megéri. Akkor erre is képes volt ráugrani valaki, hogy hogy mondhat ilyet, persze, hogy drága., balbala. A fanok esnek egymás torkának.2016. szept. 23. 17:20
11/12 anonim válasza:
Az egész dolog ott bukik meg, hogy a Samsung koreai. Érted, ember K O R E A I ! ! ! Nem német, nem japán, nem svéd, nem finn, nem amerikai, hanem koreai. Ne vicceljünk már! Koreai cucc. Édes Istenem, ments meg mindentől, ami koreai!
12/12 anonim válasza:
Ez egy meddő vita teljesen én úgy gondolom, mindkét OS-nek megvannak az előnyei hátrányai, innentől kezdve már csak a felhasználótól függ melyik jön be neki jobban.
Mindkét oldalon megvannak a habzószájú fanok, egyik oldal sem jobb a másiknál, elég végignézni a Mobilarena fórumait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!