Mi a fene van itt Iphonosok terén?
A probléma nem az iPhoneosoknál keresendő, hanem ott, hogy a Samsungosok lépten-nyomon belekötnek az iPhoneosokba, és ezért az utóbbiak kezdik megunni ezt, és visszatámadnak. Egy kis szösszenet a Facebookról, hogy alátámasszam az igazamat.
Nem akarom most elkezdeni a szokásos netharcot, de senki nem mondja, hogy az iPhone tökéletes, hanem azt, hogy jelenleg ez a leg megbízhatóbb telefonok egyike, és lehet vele hosszú távra tervezni, csak azt kell felfogni, hogy ez egy teljesen más rendszer, és hozzá kell szokni. Az androidosok nagy része azért nem szereti az iPhonet, mert androidként akarják használni és nem találják ugyan azokat a funkciókat.
Ha valaki megtanulja kezelni az iPhonet normálisan, akkor tényleg egész jó telefon. Igaz az is, hogy NAGYON megkérik az árát, de b*sszus, azt csak egyszer kell kifizetni, utána 4-5 évig nem kell telefont venned ha tudsz rá vigyázni.
Ha pedig valamelyik elvakult android párti nekiugrik az almásoknak, akkor legalább olyan észérveket hozzanak fel, amiknek van igazságalapjuk és jogosak is!...
Túl van árazva... IGAZ... DE!
Most veszel 50.000-ért egy noname kínai valamit 8 maggal meg 4GB rammal de egy év múlva már nem tudod használni mert nincs normálisan optimizálva a rendszer....
Vagy
Veszel egy közép-felső kategóriás nagy neves telefont mondjuk egy LG-t (csak hogy ne folyton a Samuról legyen szó) 80.000-ért, mondjuk úgy 2GHz-s procival meg 2GB rammal, az is egy-két év után használhatatlan lesz, mivel elavulnak ezek a kis számok és egy idő után folyamatosan omlani fog össze a rendszer.
Vagy
Veszel egy csúcskategóriás telefont mondjuk egy iPhone 6S-t vagy akár a 7-est vagy mondjuk egy Samsung Galaxy S7-et 300.000-ért és használni tudod 3-5 évig, ha tudsz rá vigyázni...
Mindegyik lehetőséggel pénzügyileg hosszútávon ugyan ott fogsz tartani. Akkor már inkább az utolsó lehetőséget választod és nem lesz telefongondod egy ideig, ráadásul a "DÖGÖLJ MEG TE K**VA TELEFON MIÉRT VAGY ILYEN LASSÚ" mondatok sem fogják sűrűn elhagyni a szádat...
Én pont, hogy azt szoktam tapasztalni (még ismerős körben is), hogy általában az Android-os telefon tulajok szoktak elkezdeni fikázni, az iPhone tulaj pedig "védi" telefonját. Sosem láttam még fordítva, de biztos olyan esetből is rengeteg van.
Azzal viszont egyetértek, hogy mennyire meg tudnak bántódni a "táborok", pedig ezek csak telefonok...
Én amondó vagyok, hogy mindenki azt használ, amit szeretne, sosem értettem, hogy egy telefonból hogyan lesz státuszszimbólum :)
*Speed test*
Ennyi bőven elég volt.
Nem csak a gyorsaságból áll a telefon
Igen beismerem hogy az Iphone 7 picit gyorsabb mint az S7.
Akkor sorolom miben jobb az S7 mint az Iphone 7 (objektíven)
Szebb kijelző
Minőségibb anyaghasználat
Nagyobb üzemidő
Jobb kamera
Bővíthetőség
Van rajta JACK
Vízálló, nem pedig cseppálló
Szólj ha valamit kihagytam
Illetve leírhatod miben jobb még az i7 a Samsung s7-hez képsest ( objektíven) a gyorsaságon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!