Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi értelme van a 256GB-os...

Mi értelme van a 256GB-os iPhone-nak?

Figyelt kérdés
Az egész életét rajta tárolja vagy mi ??? Nekem 64GB-os 6S van, 11 hónapja használom és 31GB szabad helyem van még...pedig rengeteg alkalmazás van telepítve és sokat fényképezek.

2016. szept. 21. 16:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#19 Várjál, mondom a statisztikákat... Jézusom, honnan kellene tudnom? Amúgy akinek van egy csúcstelefonja, az valószínűleg nem egy csóri gyerek, szóval simán lehet 4K-s TV-je.. Egyébként megadtam a választ a kérdésedre, mit kötekedsz? Nem bírod elviselni, hogy jó az iPhone?
2016. szept. 22. 16:02
 22/30 anonim ***** válasza:
Semmi bajom az Iphonnal az árának kívül. Azzal viszont nagyon van mikor egyesek irreálisan a fellegekbe emelik. Lehet én vagyok rossz környéken, de a 4k nagyon nincs elterjedve akik megtehetik is vesznek full hd-t tv adás-nak bőven jólesz. Arról inkább ne beszéljünk hogy aki Iphone-t vesz... Nagyrésze azt sem tudja mit vesz, másik része meg nem is használja csak a telóját maximum egy laptopot, vagy macbookot bár ebben nem vagyok képben lehet van 4k-s macbook
2016. szept. 22. 17:21
 23/30 anonim ***** válasza:
#22 Pont ez az! Az értelmesebb réteg nem néz TV adásokat... Mert hülyeségek mennek, meg reklámok. Ott a netflix, ncore, simán meg lehet oldali mindent online, jobb minőségben. Amúgy ára... S7 se volt olcsóbb (tömören, máshol írtam részletesen, most nincs kedvem)
2016. szept. 22. 17:35
 24/30 anonim ***** válasza:
És ha nincs min megtekinteni a 4k tartalmát akkor mi a fenének kell 4k kamera azaz mi a fenének kell 256gb..? Ezt nevezik logikának
2016. szept. 22. 19:00
 25/30 anonim ***** válasza:
62%
Jah, igazad van, csak 256 GB-osat vehetsz. Nincsen 32-es. Igazad van. Szar az Apple. mert olyanra is ad lehetőséget, amit nem tudsz kihasználni.. Akaszd már fel magad iphone hater
2016. szept. 22. 19:20
 26/30 anonim ***** válasza:
a pont, az egy mellényomott vessző
2016. szept. 22. 19:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Iphone utáló, csak logikusan gondolkodom. Vagy már nálatok ez is baj? (Persze én vagyok a barom, hisz tudnom kéne hogy agymosotraknak nem fogom tudni elmagyarázni az igazat, na mindegy ez van) Vegyetek Iphone-t de legalább ne írjátok baromságokat köszönöm. Én sem írom le hogy egy láda régi lada gyorsabb egy új ferrarinál. Mert nem lenne igaz.
2016. szept. 22. 20:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a létező összes teszt azt mutatja, hogy az Iphone 7 gyorsabb, mint a konkurencia. Nem a Facebook megnyílásának kell gyorsabbnak lenni (bár talán abban is gyorsabb az Iphone), hanem a komoly matematikai műveleteket igénylő alkalmazások, például Photoshop, vagy videószerkesztő számolások.
2016. szept. 22. 21:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, az is gyorsabb... Amúgy nagyon jó logika... Mivel neked nem kell a 256 GB, ezért hülyeség, hogy gyártják, és az Apple ezért egy szar. Nyilván, androidos telefonhoz is azért vásárol sok ember microSD kártyát, mert nem kell neki a több hely... ha majd mondasz valami logikusat, talán nem leszel troll...
2016. szept. 22. 22:02
 30/30 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a 16 GB-osnál lehetne feltenni ezt a kérdést.
2016. okt. 10. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!