Huawei p8 lite? Mennyire volt jó választás?
Felhasználás függő
Az aksija elég hamar letud merülni.
Napos helyen a fényerő igen kicsi
Elég lassan fókukuszál (szerintem)
"Márkátlan telefonok" között lett volna bőven jobb vétel
Amúgy "nagy márkák" között elég jó vétel
Nem hiszem hogy megfogod bánni, bár gondolom azért nem egy S7 színtet vársz el majd a telótól.
Ha gondolod nyugodtan leírhatod a tapasztalaidat a telefonnal kapcsolatban, kíváncsi lennék rá mit mond egy "kívülálló" :)
Igen, ezt olvastam sok felhasználótól hogy hamar merül, bár ennek tudatában vásároltam. Igaz picit megijedtem, és talán ez lesz az egy dolog ami miatt megbánhatom, de ha 1 napot ki bír az aksija arra már azt mondom oké.
Nem, nyilván nem S7 szintet várok, igazából csak ugy voltam vele hogy legyen egy telefonom végre fél év után.
Nem igazán akarok sok mindent, néha netezni rajta, fotózni, esetleg néha-néha játszani unaloműzés céljából, de igazából semmi több. Átlag felhasználás, mondhatni átlagon aluli.
Ha átvettem a telefont és kitapasztaltam 1-2 napon belül, akkor leirom ide, esetleg privátba, mi is a véleményem róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!