Ezek közül a telefonok közül melyik lenne a legjobb választás (hosszabb távra)?
iPhone 5S
Huawei P9 Lite
Lenovo S1 Lite
Sony Xperia M4 Aqua
Samsung Galaxy A3 2016
Igazából nem akarok több gigás ultra-grafikájú játékokkal játszani, 5000 képet meg 20 filmet tárolni a telefonomon, csak hogy az "alap" dolgok (internet, zenehallgatás, YouTube, Facebook, Messenger, Snapchat, Instagram, 9GAG, menetrend és nagyjából ennyi) jól és megbízhatóan működjenek rajta és 2 év után ne lassuljon be (mint az Androidos telefonok egy része).
Ezek közül nagyjából ilyen sorrendben venném (ÉN!).
Huawei P9 Lite
iPhone 5S
Sony Xperia M4 Aqua
Samsung Galaxy A3 2016
Lenovo S1 Lite
Egy jò tipp:Xiaomi,Dodgee se semmilyen más ismeretlen kìnai telefont ne vegyèl igaz hogy,22.000Ft szèp ès jò de nem hosszù távù.Eggyik ismerősömnek noname telefonja volt ès 1 èv után kifüstölt.Nekem egy Samsung Galaxy Trend Plusom van 3 èves de jòl megy de règi.Semmelyik telefon sem bìr 5 èvnèl (Ez nagyon nagy szerencse) tovább nem fog menni.Aksi behal,proci,kevès ram stb...
Èn az Asus termèkeket ajánlom.Egy Asus tabletem van (Asus MeMo Pad 7 K01A) ès 3. ève működik ès 1 èvig +1 gbot kapsz hozzá.Könnyen szervizelhető,olcsò.Ajánlott telefon:Asus Zenfone 3. 60.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!