Melyik telefon a legjobb választás, ezeket a szempontokat nézve?
Újt telefont vennék már, csak kicsit tanácstalan vagyok, ezért kérnék tőletek segítséget! :)
Szóval ezek lennének a legfontosabbak:
--> Android op. rendszer 5.0 fölött
--> Nagyon-nagyon fontos a kamera, főleg a hátlapi, aminek profinak kellene lennie, videók és képek készítése, éles és szép képpel, valamint 1 erősebb előlapi kamerával
--> Több évig felhasználható, akár 2-3 évre terveznék
--> Gyors és megbízható, nem fagy le, stb.
--> Árnak pedig körülbelül 150.000 forintra gondoltam, vagy kicsivel fölötte akár.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
Koszonom az eddigi valaszokat. :) az s7 az mar kicsit nekem tul sokba kerul, a p9 nek meg a video felvetelevel nem vagyok annyira megelegedve. :/
Az LG G4 nek a kep stabilizatora tenyleg olyan gyenge? :O full hd teszt videokat nezve a youtube-on olyan, mintha ossze vissza ugralna a kep..
Az asus pedig annyira megint csak nem tetszett.
Eddig mindenkinek ment a zold, se johetnek meg valaszok
Kedves Bence.
Tudod én nem csak az okos kis fejecskémben találom ki a dolgokat, hanem talán teszteket is olvasok. Mutass egy olyan tesztet, ahol a G5 vagy a P9 legyőzi az S7et...!
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!