Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek még az emberek...

Miért vesznek még az emberek Iphone 5s készüléket?

Figyelt kérdés

Általában ugye az ember jobb esetben nem egy évre vesz telefont. Az 5s támogatása megfog szűnni, még az ios 10 támogatást megkapja és ott a vége.

Ezzel szemben miközben pontosan ugyan abban az árkategóriában versenyzik az LG G4 ~ 93000ft-tól már elérhető. Még sokáig számíthat a legfrissebb Androidra. Hiszen iphone esetében egy 3 éve debütált készülékről beszélhetünk, addig LG esetében tavaly júniusban kezdték árulni idehaza :)

Ha nincs pénzed újabb iphone-ra, akkor miért veszed meg a sokkal gyengébb régit, miért nem vesznek androidot :)?

Fikázzák itt sokan, de azért valljuk be, az android adott időszakban uralkodó zászlóshajói igen jók szoktak lenni :) Nincs ez másképp a G4 esetében se, és ezt most én Samsungosként mondom. Csak az árkategória miatt hozom fel, meg volt már ilyen telefon a kezemben, és tényleg nem egy vacak darab :)

Ellenben az ipone 5s-el így 2016ban már nem tudom mit akarnak egyesek... Ebbe beruházni kész vicc.

2016. szept. 13. 14:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Még így én magam részéről annyit hozzáfűznék, ah már időállóságot emlegették néhányan.

Virágzik a használt, piac, épp most adtam egy egy 2013-ban felső kategória csúcsának számító telefont. 19 hónapos volt a termék egyébként, és már túlmelegedett. Szerviz letojta volna, ez még náluk belefér, de nem adtam volna egy évet és megadja magát, max másfél. De a garancia lejárta után egyébként is sokat esik az ára.

Szóval nem kell azt felhozni, hogy a 4 éves iphone pöccre indul, mert a többség, aki ilyen készüléket vesz, általában megengedheti és szeret is haladni a korral, és ha kijön az újabb 1 év után úgy is lecseréli, maximum 2 évet használják.

Innentől kezdve meg ugyan olyan mint a droid az én esetemben, fogom magam és eladom még mielőtt bármi igazán komoly problémák jelentkeznének és veszek egy újat. Soha nem használtam addig egy telefont, hogy a kezeim között halljon meg.

Nem éri meg, legalábbis számomra :) Én ilyen jelentéktelen összegeket szoktam bukni

, mert mindig jó érzékkel és időben adom el őket, és a megfelelő épp adott pillanatban legolcsóbb és legjobbat veszem meg :)

2016. szept. 13. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Össze-vissza beszélsz...

iPhone esetében ne az androidból indulj ki. Egy 2013-as android ma már szinte használhatatlan és százszor összeomlott a rendszere, egy 2013as iPhone (ami történetesen pont az 5s) köszöni szépen teljesen jól elvan és ma is jó 60-70ezer pénzért vesztegetik a 16gigás kiadást...

És igen, ma is azt veszik, akiknek nincs 150-200 ezre új iPhone-ra, de mégis az kell neki, mert 1) szereti a megbízhatóságot, vagy 2) státuszszimbólumnak. A gazdag rész eladja az 5s-t és vesz 7est, a szegényebb rész (vagy aki sajnál 256.990 forintot kiadni az iPhone 7-re) megveszi az 5s-t, aminek még bőven van több éve, mire elavultnak lehetne tekinteni (és nem, nem fog túlmelegedni, lefagyni, összeomlani a rendszere).

2016. szept. 13. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem 4 éves iPhone 4-em van, egyszer volt újraindítva (halál komolyan) és csak az zavar benne, hogy néhány alkalmazás nem táámogatott már. Pld: YouTube. Ami ott van böngészőben is. Nah? Akkor? Kísz van. Ráadásul a kameráját se lehetne összehasonlítani egy ilyen életkorú android telefonnak, hiszen arra azok még skype vidochatre se lennének jók. Ezzel meg egy elég jó képnek mondhatót sikerült készítenem a nyáron a Balatonon. Szóval ja, az iPhone-ok úgy vannak tervezve, hogy sokáig bírják. Ellenben szinte minden mai termékkel (nem csak telefon, hűtő, mosógép, bármi). Egyébként ötös vagyok, és #2-esnek üzentem, csak félreírtam :c
2016. szept. 13. 15:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Androidban és Ios-ban is van,és lesz is hiba!

Munkatársam 4s ugyan úgy fagy le,mint egy régi androidos készűlék!Barátom Iphone Se 2hét múlva szoftverhibát állapítottak meg (ugyan azt a telefont kapta vissza)!

Nem védem a kérdezőt,de aki azt kijelenti,hogy egy Android 6-os felsőkategóriás telefon rosszab,mint az 5s az csak kirakaton kívűl nézte az Androdios készüléket.

Én csak egy maradi,vagy az iskolapadban vitázó tiniket tudok elképzelni akik "státuszszimbólumként" tekintenek az Iphone-ra!

2016. szept. 13. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:

13# A kemera témával nagyon mellé lőtél!

Abban az időben is,már voltak ugyan olyan vagy jobb kamerás Androidos mobilok!

Azt hozzáteszem sem Androidot sem Ios-t nem védem mindegyiknek meg van az előnye és a hátránya csak el kell fogadni!

2016. szept. 13. 16:37
 16/18 Szirty ***** válasza:

Azért veszik, mert az kell nekik és lehet kapni.

Nem mindenki él kircsiszupcsi mobcsitelcsi bűvöletben a nap 24 órájában...

2016. szept. 13. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Én mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy az embereket miért érdekli, ki mit vesz és mennyiért :D

Egyébként 100ezerért az 5S szerintem nem rossz telefon. Nekem 6S-em van, de ha nem lett volna rá pénzem, inkább vettem volna ennyiért 5S-t, mint hasonló árketógiájú androidot. Na jó, mondjuk az LG G4 tényleg jó szerintem is.

2016. szept. 14. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Amúgy az 5S még IOS 11 et is kap.

Nekem egy 5C m meg egy 6S em van.

2016. szept. 15. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!