Megéri így megvennem az Iphone SE 16gb készüléket?
Sziasztok! Hosszú távra (min 3-4 évre) tervezek telefont venni, és ezúttal az ios-hez is ragaszkodom, viszont nem tudom megéri-e a 16gb-os SE-t venni.
Nem akarok rajta sok fotót/videót tartani (arra ott a felhő), csupán néhány file, 2-3 plusz app és egy-két játék lenne rajta. Így elég lenne ez a tárhely? Illetve szerintetek meddig fogja kapni a frissítéseket? Köszi előre is (if*osos válaszolók kíméljenek)!
Nem, a 64gb-osat éri meg venni.
Felhőbe való le és feltöltögetés sok adatforgalmat generál, emiatt csak wifi-vel működik a gond nélkül, és komolyabb grafikájú iOS játékok közelítenek méretben PC-sekhez.
Szűkösen, de el lehet férni 16GB-on is, de ha van rá plusz keret akkor vedd a nagyobbat.
Én jól elférek a kicsin is, igaz korlátlan a mobilnetem és még a zenéket is streamelem. (Egyébként 5,8 GB szabad helyem van perpillanat.)
Nem rosszindulatból írom,de a felsorolt igényed szerint kb egy 30ezer ft-os telefon is tudja.
"Arra ott a felhő",ha korlátlan neted van akkor jó,de mi van ha ép nincs mobilnet vagy wifi?Akkor mit néznél rajta?
A kérdező ragaszkodik az iOS-hez, amit a 30 ezres telefon nem tud. Meg amit tud, azt sem olyan minőségben, mint az SE... Persze egy Suzuki Swift is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, mint egy BMW i8, de az élmény nem ugyanaz.
16 GB-on nekem két képernyő tele van appokkal (igaz egyik sem játék), ezen felül kb 2000 kép fér rá (és kb 5 perc videó). A zenét Spotify-ról streamelem.
Elég lesz neked szerintem a 16os, ha pár app van rajta meg egykét játék, ha megunod letörlöd, leszedsz mást :), csak hosszú videók felvételénél elfogy a 16gb, de ha nem videózol sokat vele akkor elég lehet neked.
3-4évre szerintem simán jó, iPhone 4s-emet most fogom leváltani, mert már nem kapja meg az ios 10-et(ios5-9ig támogatva volt)---> Ha ezt nézed, akkor ios 13-ig támogatva lesz az SE is, szerintem tuti sokáig lesz támogatva, hiszen megkapta a 6s hardverét és a 2GB ramot, szóval tartós lesz. Jó vétel :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!