Szotyi104 kérdése:
Elhatároztam, hogy veszek egy Traveller I900 -as navigációs készüléket, de mielőtt megvenném kíváncsi lennék a ti véleményetekre a Traveller készülékekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mivel Magyarországon nem túl elterjedt ez a márka, ahogy láttam. És nem tudom mi ennek az oka, a teljesítménye vagy más. Szóval érdekelne a készülék negatívumai és pozitívumai amiket ti tapasztaltatok. (Szóval jó gép? )2012. dec. 26. 22:29
1/5 anonim válasza:
azilyen nonameket inkább kerüld el, nem fogo látni napfényben a kijelzőt sem. inkább egy telefonos naviban gondolkozz, nem kell 2 eszközt vinni
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy a Traveller készülékek egyeznek a CNS készülékekkel. ..
Ez nagy hülyeség vagy valóságon alapul ?
2012. dec. 27. 21:10
4/5 A kérdező kommentje:
koszi,de konkret valaszokra lenne szuksegem olyanoktol akik mar talalkoztak Traveller keszulekkel
2012. dec. 29. 13:04
5/5 anonim válasza:
Én ilyet használok, pontosabban a Traveller i800 típust. Kb. másfél éve vettem, azóta semmi problémája, meg vagyok vele elégedve. Mio volt előtte, az drágább, de nem tud többet.....
Én itt vettem, olcsó, nagyon rendes volt az eladó, kaptam rá 1 év gyári garit, és vásárlás előtt még egy próbakörre is elvihettem :)
Egyáltalán nem halvány a kijelzője, mint ahogy az első írta, tökéletesen látni nappal is. Telefonos navit akkor ajánlom, ha nem zavar, hogy navigáció közben becsörög, és annak sokkal kisebb a kijelzője. Nekem sokkal kényelmesebb, ha a két eszköz külön van választva, de ez mindenkinek egyéni döntése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!