Egy nokia lumia 635 készüléket kb mennyiért vesznek be gsm boltba?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 15:38
1/6 anonim válasza:
Kevesebbért, mit amennyiért te is el tudnád adni az aprós portálokon.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, csak gyors kp-ra van szükség. Ezért szeretnék képbe lenni, hogy nagyjából mire számíthatok.
2014. dec. 28. 15:45
3/6 anonim válasza:
feleannyira számíts, mint amennyit ér, ha pénzt is akarsz látni belőle, akkor ne add be ilyen helyre, mert sokat buksz rajta
4/6 anonim válasza:
ezt pontosan senki nem fogja tudni megmondani, csak egy GSM-es, de olyan 20.000 környéke lehet
de én is azt gondolom, hogy nem éri meg, felteheted mondjuk OLX-re (azt most nagyon nyomják), és 30-40ért eltudod adni
én is feltettem oda a telefonom (ami még régebbi is volt, mint a Lumia), és 2 nap alatt kelt el úgy, hogy 4-en is jelentkeztek érte, és amikor megmondtam a többieknek, hogy már jelentkeztek érti, az egyikük még többet is ajánlott volna a telefonért
szerintem egy próbát megér :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Már árulom egy hete ott is, de eddig komoly érdeklődő nem nagyon volt még..azért is gondolkodom a gsm bolton.
2014. dec. 28. 16:58
6/6 anonim válasza:
Ha gyors pénz kell, add olcsóbban. Ha ráér, hagyhatod magasabban. Ezek alap dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!