Amerikába minden gazdagnak iPhoneja van? Mi ez a sok meleg style gyerek? 18/F
Én 3 részre osztanám az Iphone tulajokat.
1.Aki azt hiszi menő az Iphone és azért megveszi!Inkább nem eszik normális ebéded és inkább beválalja a havonta elmaradó tel.számlákat,de ez sem érdekli utánna kölcsön kéreget,hogy ne kapcsolják ki a szolgáltatást.
(Az ismerősieim 80%-a ebben a körben tartozik)
2.Sok csőlátású ember még mindig azt hiszi az Iphone a legjobb telefon és azért megveszi,minden előzetes utánnajárás nélkül.
(Most nem Ios/Android vitát akarok)
3.Valakinek az Iphone tetszik,bevált és nem érdekli az ár-érték arány ezért megveszi.
Igen, "minden" gazdagnak, de a szegényeknek és közép osztálybelieknek is az van.
És tudod miért?
Mert bemegy a AT&T-be a gyerek 0 befizetéssel elhozza az új iphonet, majd havonta befizeti a 36$-os törlesztőt,havidíjat amit 2 évig fizet, a 2 év alatt kifizet 860$-t. De ennyi pénzért van egy iphoneja amihez tartozik havonta 5gb adatforgalom és korlátlan SMS és telefonhívás.
És ez még a hülyének is megéri.
miután lejár a 2 év ugyanezt megteszi az új iphonal
Ellenben nálunk ennyi pénzt fizetsz havonta a 5gb adatra hivásra sms-re de akkor még ott van a telefon ára...
És amiért valakinek iphoneja van miért lenne meleg?
Ezen jót nevettem.
Nem csak a gazdagoknak van iPhone-ja. Ráadásul amerikai termék ezért is kelendőbb, és nem olyan vészesen drága az ottani fizetésekhez képest. Amúgy ott is rengetegen használnak Androidot, a Samsung galaxy S széria mindig is hasonló eladásokat produkált ott is mint az aktuális iPhone.
Radásul én ahogy látom, építőiparban is rengeteg embernek iPhone van, a melóstól kezdve a vezetőkig. Akinek nem, annak is valami felső kategóriás Droidos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!