Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melyiket tartjátok kizártnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket tartjátok kizártnak?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy vannak olyan szülők, akiknek a vallásával ellenkezik egy leszbikus/meleg ember tolerálása. Így ezeknek a szülőknek a leszbikus/meleg gyereke, nem akarja felvállalni, hogy ő bizony saját kapura játszik, mert, ha felvállalná, kitagadnák, megvernék, mentálisan bántanák őt. Ha még fiatal, és a barátja/barátnője is hasonló korban van, nem tudna elköltözni csak úgy hozzá, mi is tudjuk, hogy nem úgy megy az, kivéve, ha a másik családnak nem gond még egy gyereket eltartani.

Szóval:

Ti ezt mennyire tartjátok kizáró oknak, ha partnert választotok? Ha nem vállal fel a szüleinek, ilyen okok miatt, de természetesen, ha nem vagytok a szülei szeme előtt, bárki más előtt felvállal.

Van a másik eset amikor mindent csak a 4 fal között, emberek előtt nem vállalja fel, hogy mizu van, szerintem ezt nem kell nagyon magyarázni...

Nektek erről mi a véleményetek, melyik 'fajtával' lennétek képesek együtt lenni? Mi az ami kizáró ok?Esetleg volt e már valakinek hasonló kapcsolata?

Előre köszi a válaszokat!:)

2016. júl. 3. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Én bi vagyok most jelenleg nincs baràtnõm de ha lesz akkor én nem vàlallhatnàm fel ahogy az eddigi baràtnõimet sem. Sajnos...De ha komolyabb a dolog akkor a baràtok elõtt fel vàlallnàm (olyan baràtok elõtt akikben meg lehet bizni) mert a szüleim utàljàk a leszbikusokat/melegeket...még a biszexeket is. Így inkàbb nem mondom el nekik. Nem,nem örülök ennek a dolognak én sem de ez van. De ha a szüleim nem így àlnànak a dologhoz akkor simàn bàrhol,bàrmikor. És ha esetleg nekem tudnàk mi a helyzet és a pàrom lenne így ahogy én akkor megérteném. De végülis az erõszakkal a le kezeléssel és a ki tagadàs értelmét nem értem hogy mi a jó benne. Szeretni kell a gyermekünket akàrmilyen is és néha a làny-làny jobban meg talàlja a közös hangot és ugyanígy van a màsik nemmel. Igen nekem is volt egy fél éves kapcsolatom (távkapcsolat) amirõl 1-2ember tudott csak... nem mindegy hogy tàvkapcsolat vagy hogy minden nap làthatod. Mindkét eset màs-màs.

Remélem valamit azért segítettem.:)

2016. júl. 3. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
16/L ezt el felejtettem. :) *
2016. júl. 3. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A 4 fal kozott opcio kizart.

Illetve, amint legetseges es el tud otthonrol koltozni ugy, hogy onalloan tud magarol gondoskodi, akkor szeretnem, ha a szulei elott se titkolna tovabb.

2016. júl. 3. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ezzel problémám, a megoldásokra kell törekedni, és ha neki ez lelki békét nyújt, hogy a szülei nem tudják, semmi esetre nem erőltetném sőt még segíteném is, hogy abszolút ne tűnjön fel.

A második kategóriába tartozok :D és a neveltetésemből fakad. Nem gondolnám, hogy ezt látnia kell másoknak.

2016. júl. 4. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár nálunk mem vallási okokból csak szimplán olyanok voltak a szülők h nem lehetett felvállalni. Én sosem erőltette a dolgot úgy voltam vele, hogy az ő élete, az ő családja. Amúgy sem szeretek mások előtt nyálzani vagy ilyesmi konkrétan szülők előtt meg végképp nem. Persze egy olyanban ahol csak a 4 fal tudja én se mennék bele mert azért had ne kelljen már mindenhol mindig bújkálni.
2016. júl. 4. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi barátnőm és én out vagyunk, csupán a kapcsolatunkról nem tudnak a szülők. Én rengeteget vagyok náluk, az anyja folyton kedvesen elbeszélget velem, nem mondtuk el neki, de valszeg tudja, hogy együtt vagyunk.

19/L/L

2016. júl. 4. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
na én pont ez az ember vagyok. Apám iszlám ezért szinte lehetlenség ezt felvállalnom.
2016. júl. 4. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm sem vállal fel engem, de olyan szinten, hogy az már beteges és furcsa is egyben. Szerinte nála ez valami tudat alatt meghúzódó borzasztó nagy gátlás lehet.

Érdekes, mert az anyukája tudja, be is mutatott engem, semmi kifogása a dolog ellen, jól megvagyunk.

Ellenben, senki más előtt nem hajlandó. A szűk baráti kör tudja, de még így is feszeng.

Mondok példát: elmegyünk valahova bulizni vagy emberek közé mondjuk társasággal, és jön egy ŕegi barátnője, a nyakába ugrik, ölelgeti, piszilgatja. Többi havercsajjal ugyanez, érintések, kedveskedés (persze csak baráti alapon, nimcs emögött semmi rossz). Mindenkivel kommunikatív, közvetlen. DE: velem úgy viselkedik, mint egy idegennel nyilvános helyen. Tisztes távolságot tart, zárkózott, kvázi szrik rám, olyan, hovy megérintsen, az elképzelhetetlen... szoval ilyenek vannak. :)

Meg kell mondanom, nekem ez nagyo rosszul esik. Nem teszem szóvá, mert boztosan nem rosszindulatbol ilyen, viszont akkor sem ildomos ez az állapot.

A kérdésre válaszolva, nem mondom, hogy szakító ok, de a jövőben szerintem nem jönnék már össze ennyire komplexusos lánnyal, úgyhogy mobdhatjuk igen, hogy a 4 fal közti opció az nálam kizáró ok. Ha a szülei előtt valami miatt nem mer vagy nem tud felvállalni, azt továbbra is megérteném és elfogadnám.

2016. júl. 5. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!