Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kisebb GSM boltok milyen...

A kisebb GSM boltok milyen árban vásárolnak fel mobilt (samsung s5)?

Figyelt kérdés

Hali!

Lehetőségem nyílt hozzájutni egy jó állapotban lévő Samsung S5-höz, független. 35 ezer forintért. Csak én gondolom úgy, hogy ezen akár 15-20 ezer forintot is lehetne nyerni? GSM-ek vásárolnak fel ennyiért? Vagy neten lenne értelme továbbadni?

2016. szept. 8. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na ezt a replika temat jol kiveseztuk.

Kivancsi vagyok amit te vettel vagy akartal eredeti vagy replika?

Varjuk a hireket ;-)

2016. szept. 9. 16:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg atveres :) Írtam neki hogy minden akadály nélkül összefutunk a cserére, 10 perc alatt megnézem mit tud, és kész. Erre a válasz: csak postai uton :D ..Hát inkább elküldtem a sunyiba. Jófogás amugy..kommunikálni nem tud, írni nem tud, normális neve nincs..nem is sejtem miféle.:D
2016. szept. 9. 17:54
 23/24 A kérdező kommentje:
De köszi a belefektetett időt a segítségbe!:D
2016. szept. 9. 17:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2016. szept. 9. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!