Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A kisebb GSM boltok milyen...

A kisebb GSM boltok milyen árban vásárolnak fel mobilt (samsung s5)?

Figyelt kérdés

Hali!

Lehetőségem nyílt hozzájutni egy jó állapotban lévő Samsung S5-höz, független. 35 ezer forintért. Csak én gondolom úgy, hogy ezen akár 15-20 ezer forintot is lehetne nyerni? GSM-ek vásárolnak fel ennyiért? Vagy neten lenne értelme továbbadni?

2016. szept. 8. 16:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem csak te gondolod így, hanem az is, aki ennyiért eladja neked. Vagy nagyon szeret téged, vagy akar valamit tőled, vagy valami gond van azzal az S5-tel.
2016. szept. 8. 16:57
 2/24 anonim ***** válasza:
Egyébként én 55-ért vettem az enyémet nemrég, de már akkor volt bolt, ami 50-ért árulta, úgyhogy 45-nél többet nemigen adhatott érte.
2016. szept. 8. 16:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, csereajánlatként kaptam és 35-ért számítaná be. De ezenkívül felsorolt még laptopokat, mobilokat,szóval kérdéses az előéletük?!
2016. szept. 8. 17:00
 4/24 anonim ***** válasza:
Hmmm hát beszámításként még elfogadható. Neten biztosan drágábban el lehet adni. hasznaltgsm.hu-n érdemes szétnézni.
2016. szept. 8. 17:15
 5/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a Samsung Galaxy S5 Mini -rol beszelt neked a muki? Mert az joval olcsobb.
2016. szept. 8. 18:04
 6/24 anonim ***** válasza:
Most esett le, vigyazz mert lehet kinai replika telefon, kinezetre ugyanaz mint az S5 de egy xar MTK csip van benne ami nem er 5000 Ft-ot sem.
2016. szept. 8. 18:06
 7/24 anonim ***** válasza:

Tessek replika:

[link]

Nem mondod meg hogy nem eredeti!

2016. szept. 8. 18:08
 8/24 anonim ***** válasza:

Replika lehet notebook is, millioszamra gyartjak kinaban.

Egy pelda: MC976LL/A notebook, az eredeti:

[link]

Es a replika:

[link]

Az eredeti 1600 dolar:

[link]

A replika 145 dollar.

2016. szept. 8. 18:15
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyanitom hogy az elado akirol beszelsz az abba a bandaba tartozik akik nalunk is jarnak a kornyeken, az utcan leszolitanak vagy bekopognak es ajanljak a replika termekeket olcson. Nagyreszuk ciqany.
2016. szept. 8. 18:17
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És élőben pl. ha találkoznék vele, hogy lehet megállapítani replika-e?

Lassabb az egész,rosszabb kamera/hang stb.?

2016. szept. 8. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!