LG K8, android törlése és kisebb telepítése lehetséges? Többi lent!
Kb igen. Berakod kártyát, és utána a rendszer felajánlja, hogy belső háttértárként használod.
Ennek az a hátránya, hogy az SD kártyát nem fogod tudni más eszközzel használni.
K8 csak 6.0-val kompatibilis, emiatt downgrade nem opció, és bloatware nélkül se lenn sok hely.
Én vettem ilyen kártyát, ehhez a telefonhoz. Nem sikerült, sehogy sem elérnem, hogy belső tárhelyként működjön. Semmilyen formában sem ajánlott fel semmit, és nem is találtam semmit, ami ennek a működésnek a lehetőségére utalna.
Pedig az eladó is letette a nagy esküt, hogy működni fog. Igaz, őrajta látszott, hogy még a kérdést sem érti...
Egy nap ima az információk nagy istenéhez, és megoldva. Bármilyen sd kártyával működik, de valóban gyors kell hozzá, hogy ne lassuljon le a készülék. Class4-el nagyon lassú, de Class10 (uhs1)-essel tökéletes.
Ezt a lehetőséget, a Samsung, és az Lg letiltotta a 6-os verziójú készülékeiben, ezért hiába teszel be kártyát, nem fog működni. Kerülőúton lehet megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!