Megéri venni Iphone SE-t?
Itt az a probléma hogy nem tudsz normális érvet adni az állítások mellé.
Az a tipikus "Csak Mert" kategória... Így gyakorlatilag tárgytalan az egész.
8-as, ezt szépen összefoglaltad, minden tiszteletem a Tiéd:) Amit elmondtál mind igaz, ezek tények. Az is igaz, hogy jobb ár-érték arányú telefonok vannak, de feltehetően egy 12-18 éves gyerek tette fel ezt a kérdést, aki nem ért a témához (azért kérdez itt). Neki fontosabb, hogy egy státuszszimbólum tulajdonosa legyen, mint, hogy mit tud a telefonja (mert ha számítana a tudás(mert játékokra, netezésre, filmezésre akarja használni), akkor egy nagyobb kijelzős telefont választott volna). És az alma alma marad 3 év múlva is. Csajozni egy 5s-sel is jobban lehet mint egy one+ 3-al. (Vagy éppen beilleszkedni, barátokat, hirnevet szerezni)
Szóval szerintem mehet az iphone se. Hogy meg éri-e? Egyértelmű nem. Vagyis nekem nem, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!