Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri venni Iphone SE-t?

Megéri venni Iphone SE-t?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok, vélemények jöhetnek. :)

2016. aug. 23. 23:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Árát tekintve igen megéri.

Mondthatni egy 6s-t kapsz kicsit lebutítva.

Ha ezt veszed 3-4 évig nem kell azon törd a fejed milyet vegyél.

2016. aug. 23. 23:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Torony magasan, ha lemondasz az érintésérzékeny kijelzőről.
2016. aug. 23. 23:55
 3/15 BM-Striker ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen Iphone-t és/vagy egy jó 4 colos telefont akarsz, igen.

A kapaható iPhone modellek között ez a legjobb vétel.

2016. aug. 24. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
SE-m van, szuper kis telo, 5 evig nem lesz bajom.
2016. aug. 24. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
#2 Mert az olyan hűde hasznos volt ; ) Igen, megéri, egyik legjobb 4"-os telefon, ráadásul iPhone, ami ugye egy stabilabb rendszert is magával hoz. Nem tudom, milyen telefonod van most, ha android, akkor meg fogsz lepődni, hogy mennyivel jobb, ha iOS, akkor pedig a gyorsaságán
2016. aug. 24. 10:48
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

Szóval hogy halljunk egy objektív véleményt is.

Megéri akkor ha:

Fontos hogy kicsi a telefon

Fontos hogy megfelelj a divatnak

Fontos hogy menőzni tudj vele

Ha csak alap dolgokra kell (facebookos, chat, telefonálás, selfi)

Nem használsz nagy felbontású képernyőt (monitor, tv, tablet, ez azért fontos mert nagyon alacsony a felbontás)

Biztos tudnék még írni csak nem jut eszembe.

Nem éri meg ha:

Jó ár/érték arányban szeretnél vásárolni

Nem szeretnél menőzni

Nem akarsz tömegcikk lenni

Ha minőségi telefont szeretnél (Anyaghasználat)

Ha erős telefont szeretnél (Hardver)

Jó kamerájú telefont szeretnél(főképp az előlapira célzok)

Jó akkumulátorral ellátott telefont szeretnél

Nem csak alap felhasználásra használnád hanem pl ( yt videó, játék, stb)

És itt is tudnék biztosan írni

Összegezve Iphone közül a legjobb választás az SE, viszont androidból az SE árán sokkal jobb mobilt kaphatsz.

2016. aug. 24. 12:42
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Kedves hatos, ne vicceljünk már. A Samsung miért nem divatcikk? Szinte mindenkinek az van... Szóval gyenge a hardvere, és nem alkalmas játékra? Tipikus olyan ember vagy, akinek soha nem volt, és nem is lesz iPhone-ja. Tudtad, hogy ugyanaz a cég csinálja az iPhone-okat, mint az arra készült oprendszert? Ezáltal sokkal stabilab rendszer, és sokkal optimalizáltabbak az alkalmazások, mint droidon. És ne mondd már nekem, hogy az SE-nek olyan szar az anyaghasználata... Istenem... És a kamerával mi is a bajod? Selfienek, videóhívásoknak pont jó az előlapi kamerája, a hátlapival pedig 4K-s képeket, videókat lehet készíteni... 150 ezerért egyik android se tudja ezt a teljesítményt nyújtani...
2016. aug. 24. 12:54
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

1. Nem viccelek

2. Senki nem beszélt Samsungról

3. Csak az vesz alacsony kategóriában Samsungot aki nem ért hozzá, vagy csak mert nem használja túlzottan megelégszik amit kap.

4. Általánosítás az megy. Viszont akkor te meg tipikus az a IOS FanBoy vagy aki csak azért veszi ezt a telefont mert hátulján ott az alma. Ha nem lenne biztos nem vennéd meg :)

Arról nem is beszélve hogy szinte az összes szériát volt szerencsém kipróbálni, és gyakran sírni tudnék miért kérnek el sokszor 300Ezret.(Szolgáltatónál persze)

5. Igen tudtam.

6. Ezzel azért tudnék vitatkozni

7. Miért olyan jó? Te is tudod hogy röhejesen könnyen törik az egész telefon... Mint a képernyő mint a külső ház..

8. Szeretél közösen imádkozni?

9. Az a bajom hogy 150 ezerért eladnak egy 1,2 megapixeles előlapi kamerás telefont 2016-ban... Az a bajom hogy egy 50ezres androidos telefonba jobb előlapi kamera van... Ez nem baj?

10. Ebben igazad van ha gyorsan akarsz egy videóhívást csinálni vagy meg akarod igazítani a hajad arra pont jó.. Igen ez elég jó dolog egy 20000 ezer forintos telefonban.... Ja bocs ez nem az a topic.

Hátlapi kameráról szó sem volt. De amúgy ha felhoztad! 4k?? Megmondanád nekem te mikor használsz 4k kép megjelenítőt... Elárulom neked hogy 5 év múlva sem lesz úgy elterjedve a 4k monitorok/tévék mint most a Full Hd.. Arról még ne is beszéljünk hogy a telefon felbontása natív hd vagy mi a sz@r.... Köze sincs még a full hd-hoz sem. Na most könyörgöm van értelme? Nincs

11. Nem tudom pontosan mire gondoltál de elárulom hogy 150 ezer forintért az andoroidos teleofon ezt a teljesítményt hozzák, sőt előlapi részén oda is verik... Mondjuk az már más tészta hogy 150ezer forintért még egy NoName impprtcikkes megbízhatatlan garanciával ellátott Iphone SE 64gb-ot nem kapsz... "De hát nem muszály 64gb, elég a 16" (gondolom most ez jött volna) Ahha persze 4k-s képekkel még videóval... Next joke please. Micro Sd kártyával meg nem lehet bővíteni sajnos :"$

12* kihagytam hogy 4 colon elég nehézkes játszani, mármint persze ne a szókeresővel gyere, hanem valami komollyal...

Összegezve csak annyit tudnék mondani hogy amíg van olyan hülye aki bekajálja és megveszi az iphonekat (mint TE már bocs) Addig azt ad el amit akar és annyiért amennyiért akad... Én csak örülök mert olcsóbban kapok jobb telefont :D

2016. aug. 24. 14:37
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Nah, ne már, nem akarok ennyit írni :'( Tök jó, hogy számozva válaszolgattál, de én nem úgy írtam, ezért fogalmam sincs, hogy némely pont melyikre ad választ. DE:

2-es: Igazad van, senki nem beszélt Samsungról. Azonban te androidról beszéltél, én pedig kiemeltem egy android rendszerű telefonmárkát. De miért? Csak azért, mert az is divatcikk, ráadásul a te hőn védett androidos kategóriádból.

3-as: Ki beszélt alsó (alacson?) kategóriás telefonokról? Hát senki.

4-es: Ehhez semmit nem tudok hozzáfűzni. Siránkozol, persze nem indoklod meg, hogy miért.

5-ös: Mit?

6-os: Mivel?

7-es: Hah... Jólvan, könnyen törik.. Ezen nevettem egyet.. Nem az Apple tehet róla, hogy ügyetlen vagy.. Én nem tudom hányszor ejtettem már le a kezemből az SE-met, és semmi baja. Felvettem, és azonnal működött. Androidnál mi van (sok esetben, tisztelet a kivételnek): Leesik a hátlap, és kiesik az akkumulátor. Bizony, még az LG G4-nél is, ami ezért 130ezer forint. Nekem volt már Lumiám, LG-m és iPhone-om. Lumia, nos, az kifogásolható, de a másik kettő teljesen jó volt. Szerettem mind a kettőt, de nekem az iPhone jobban bejön. Tokot egyikre se raktam, és mindkettő esett már le párszor, és hát igen, LG-nél nagyobb probléma volt.

8-as: Nem vagyok hívő, köszönöm a kérdésed.

9-es: Mondd már meg nekem, hogy mire szeretnéd használni az előlapi kamerát?

"1,2 megapixeles fényképek

720p felbontású HD-videofelvétel"

Nah, ennél több mire kell? De komolyan. Mit csinálsz te az előlapival? Szelfit, meg max videóhívás. Ezekhez pont elég...

10-es: Ehhez sem tudok túl sok mit hozzáfűzni, megint megy a rinya. De ha már felhoztad a kijelzőt:

-1336 x 640 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség

-Retina kijelző

-Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat

-LED-es háttér-világítású, széles formátumú Multi-Touch kijelző

Nah? Tudod, mi az a retina kijelző? Ráadásul az 1336 x 640-es felbontás egy 4"-os kijelzőn teljesen jó.

11-es: Előlapi kamera, megint, igen, azt hagyjuk... 64GB vs 16. Nah, erre van egy remek tippem: fel lehet másolni gépre/felhőbe a képeket, videókat, és máris nem foglalják telefonon a helyet. A teljesítményhez pedig annyit: sokkal stabilabb egy iOS rendszerű iPhone, mint egy android rendszerű LG/Samsung/Huawei stb.., hiszen az Apple pontosan tudja, milyen hardverekre kell optimalizálni. Szemben az android ezer meg ezer hardverű telefonjaival.

12-es: Ehhez sem tudok sok mindent hozzáfűzni. Ha neked arra van időd, hogy egy 4-5"-os telefonon játszogass nem tudom én milyen játékokkal és kedved is van hozzá, akkor sok sikert, vegyél egy iPhone 6-ot, és kész is vagyunk.

Többire nem nagyon tudok érdembeli választ adni. Válaszolhatsz, ha akarsz, el is olvasom, de válaszolni már biztosan nem fogok. Köszönte, további jó haterkedést, te kis vérpistike

2016. aug. 24. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
Bocs, utóirat: ha ennyire nem szereted az Apple-t és az iPhone-t, akkor mégis miért volt neked annyi iPhone-od? Azt ne mond nekem, hogy ismerősöknek van, mert akkor ennyi volt, köszöntem a szakértelmedet...
2016. aug. 24. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!