Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung galaxy s7 mennyire...

A samsung galaxy s7 mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Pontosabban az android rendszerére lennék kíváncsi. Szokott lefagyni, akadozni? Nem nagyon bízom az androidban, sok rossz tapasztalatom van vele. Félek, hogy kiadok egy csomó pénzt az s7-ért és nem lesz stabil.

2016. aug. 23. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# king2295

te jelentetted be a posztomat ami most mar torolve van?

Ez volt benne:

"#5 hiaba magyarazod nekem hogy buta vagyok, itt a kezemben a 2011-es iphone 4S 64GB-osom, tokeletesen mukodik, semmi baja 5 eve. Es nem is ugy nez ki hogy el akarna romlani, akku tokeletes, fenykepeket olyat csinal amilyet egy szamszung se, stb. Az iOS 9-el benne van az iCloud, iMessage, Photo Stream, FaceTime soroljam most el az osszes apple funkciot? A Szamszung 10 ev mulva se fog semmit kitalalni ami mar nem volt meg az iPhoneban 5 evvel ezelott, csak masolni tudnak de azt is rosszul"

2016. aug. 25. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:

# king2295

Kulonben nem tudom miert szokdosol, iPhone-od sosem volt.

Es latom a gyakorin a pontszamod csak a harmada az enyemnek. Semmit nem tudsz.

2016. aug. 25. 14:27
 13/16 anonim válasza:
én azt halottam hogy a régebbi iphone-ra olyan frissitéseket küldenek hogy lassab és rosszab legyen a iphone csak azért hogy meg vegyék a legújabb iphone-t (de ez nem biztos ezt csak úgy hallotam ):D
2016. aug. 25. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:

volt iphone-om, de nem gond :) (5s)

azta, több a pontod. o.o te már letettél valamit az asztalra, gratulálok barátom, balladák fognak szólni e sikereidről.

2016. aug. 25. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, igyekszem, év végére 1000 pontom lesz ;-)
2016. aug. 26. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:

#4:

2017 vége van és jelentem: az S7 olyan gyors mint újkorában. :)

2017. dec. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!