Árukapuról rendelt már valaki? A 2-10 napos vagy a 2-6 hetes szállítási idő valid?
2-6 = Kínából megrendelik helyetted, ráteszik a saját hasznukat és 2-3-10-szeres áron eladják neked. Hatalmas lehúzás, miközben te is tudnál magadnak rendelni Ebayről vagy bármelyik kínai webpiacról.
Ők csak közvetítőként vannak jelen, ami elég nagy lehúzás. Ugyanazt a terméket sokkal olcsóbban megvehetnéd önállóan is, nézz utána.
30-40 ezer felett ne rendelj ilyen noname helyről. Ha már normálisan válaszolt az ügyfélszolgálat, akkor az már egy pozitív jel.
Egyébként szerintem ma lassan úgy állunk, hogy tényleg nem érdemes (közvetlen) kínából rendelni telefont, vannak olyan közvetítők, akik kis árréssel dolgoznak, és ha garanciális probléma van, akkor egy kicsit egyszerűbb a helyzeted.
Én rendeltem egy hónapja, online kifizettem, most futok a pénzem után, mert azóta sem érkezett semmi. Sem sms, sem e-mail nem érkezett a rendelés állapotáról.
Ügyfélszolgálat magasról tesz a megkereséseimre.
Remélem te megkaptad a telefonod.
Két hetet várok még, utána feljelentem őket.
Remélem más is megtette aki így járt velük, mert összevonva a kisebb összegű becsapásokat kaphatjuk csak vissza a jogtalanul átutalt összegeket.
sajnos én is így jártam és mg meg is fenyegetek hogy fel
vagyok jelentve mert keményen beírtam a panasz könyvbe.
Én vagyok a károsult aki szintén a megrendelt terméket ki
fizette de sose kapta meg hát tényleg össze kéne fogni.
Mi a véleményetek?
Üdv
Kedves Látogató,
az Árukaput kizárólag meghívott vendégeink használhatják. Ha kíváncsi vagy, meghívót a meghivo@arukapu.hu email címre küldött üzenetben kérhetsz.
Üdv Tíz barátomat kértem meg hogy kérjen meghívót senki se kapott.
ezek az igazi szélhámosok
Két havi rendőrséggel és fogyasztóvédelemmel előttük való lebegtetés után végül visszakaptam a pénzem. Befizették a bankszámlámra, ámbár banki befizetéshez ugye személyi igazolvány kell, ezért közvetve vagy közvetlen tehát meg is vannak ;) Aki szeretne tovább lépni, hogy visszakapja a sajátját, az én ügyemből sok hasznos adatom van róluk, hogy sikerrel járjon.
Keressen meg privát üzenetben, elküldöm ezeket.
Tanúskodom is, ha kell.
Azóta biztosan készítettek egy új honlapot, ahol ugyanígy ártatlan embereket csapnak be, és sajnos sokan vannak köztük olyanok is ahonnan nagyon hiányzik ez a pénz, amit jogtalanul elvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!