15 ezer forintos árkülönbségnél megéri megbízható, külföldi gyártótól rendelni Xiaomi Redmi 3S mobilt?
Figyelt kérdés
EUs raktárból küldenék és kb. 41 ezer lenne, míg itthon webshopban 56 ezerért találtam. A hazainál viszont lenne rá 12 hónap forgalmazói garancia...2016. aug. 19. 10:00
1/3 anonim válasza:
A gyártói garancia (manufacturer warranty) az független az eladótól. Ha bárhonnan új készüléket veszel az vele jár. Mobiltelefonoknál ez jellemzően 12 hónap szoftver és 24 hónap hardver garancia.
A forgalmazó is úgy nyújt garanciát, hogy elküldöd nekik a készüléket, ők meg továbbküldik a gyártónak vagy kicserélik egy készleten levő másikra.
2/3 anonim válasza:
Csak az nem mindegy hogy te besetalsz a boltba ahonnan vetted vagy vissza kell kuldjed 6000 km-re egy kulfoldi boltba 80 dollar szallitasi dijert!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is gondoltam, hogy ugyan drágább itthon megvenni, de legalább biztos a garancia.
Utánanéztem a visszaküldés 10-15 ezer között lenne, úgyhogy ez el is dönti számomra.
2016. aug. 19. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!